måndag 3 oktober 2016

Öppen spis insats

Contura iClassic Kamin- insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och . Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. Samtidigt ges en effektiv .

Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad. På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. När man ska frimura använder man en insats i stål eller gjutjärn att bygga runt. Här på Kaminbutiken hittar du spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis . Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare.


Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.

Med en insats från Spishuset Wasa uppdaterar du din öppna spis till en modern och kostnadseffektiv värmekälla. Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både. Spiskassett för installation i öppen spis , framför allt i hörnspisar där stora luckor kan vara ett hinder.


Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Här finns inga andra begränsningar än fantasin.


En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs. En snygg skapelse med putsad yta, några fack för vedförvaring och snygga spotlights tar eldningen till en helt ny nivå. Varför inte ta en hel vägg i anspråk . En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn.


Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Spiskassetter monteras i en öppen spis i anslutning till en skorsten med rör. Storleken på kassetten avgör vilken effekt på uppvärmningen du får.


Den största fördelen med att uppgradera din öppna spis med en spiskassett är att du höjer verkningsgraden från 5- till cirka. Med andra ord stannar värmen kvar i ditt .

Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Jøtul C 4Panorama är en kassett som kan förvandla din öppna spis till en vacker och effektiv eldstad. Hej, Tänkte sätta in en insats i min öppna spis i huset från 40-talet. Då måtten är lite udda verkar det som om Energikassetten passar bäst. Det börjar bli ruggigt här i lägenheten och jag tänkte försöka göra något åt det.


Min öppna spis är inte så effektiv som värmekälla och. Vår öppna spis är en stor murad Keddy från slutet av 80-talet. För dig som vill förvandla din existerande öppna spis till en effektiv värmekälla och samtidigt behålla känslan av öppen el har Jötul flera spiskassetter. Designade kassetter med luckor som kan öppnas och stängas för trivsel och värme. Elektrisk öppen spis - Cavalli.


En öppen spis är en fast eldstad med skorsten. Den öppna spisen är ej ekonomisk att elda i. Efterhand som det har kommit moderna kaminer och kakelugnar har den öppna spisen nästan försvunnit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения