tisdag 11 oktober 2016

Pelletskamin ecotec

Den behöver ingen passning. Ett värmesystem skall vara bekvämt och enkelt att hantera. Kaminerna kräver tillgång till el 230V eller 12V (bilbatteri) för att fungera med pellets. Vissa modeller kan även användas med ved ( EcoTec Tyr).


Du kan välja bland ett stort antal modeller, ytmaterial och färger.

Med Ariterm Drag kan en pelletskamin istalleras utan skorsten vid en yttervägg. Originalet av rotorarmen matar inte fram brännarkransen så bra. En förbättrad rotorarm som matar utan.


Jag är också på jakt efter en snygg pelletskamin. Helst som går att köra på både pellets och ved. Har ringt och pratat med tillverkaren av den och det lät positivt. Någon som hört något om den ? Apr EcoTec Tyr Larmar posts Apr Erfarenheter av pelletskamin ?

En pelletskamin kräver lite el för att fungera. Kombinerad för pellets och ved. Det innebär att det är varmt och skönt när du kommer hem. Tyr är en helautomatisk pelletskamin. Kapacitetsmässigt klarar Tyr att sprida värmen i stora delar av ditt . Här säljer vi reservdelar och tillbehör till pelletskaminen EcoTec Tyr.


Pelletvärme: pelletskamin eller pelletspanna eller. Trodde de skulle va mkt dyrare, men det skiljer inte så mkt i pris. Kanske blir lite tjatigt, har frågat om sandor o eco divina innan, . Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor.


Sahlins EcoTec visade upp sina okänsliga undermatade pellets- brännare från villa till fastighets- storlek. Ecotec tyr är det en bra kamin? Man påpekade att de också går att elda med barkpel- lets. Thermia visade sin integrerade. Den snyggaste pellets kamin i världen?


Den mest användarvänlige kaminen i världen?

Eller kanske båda delar och mycket mer. Vi kallar kaminen Aduro H- The Hybrid Stove. Namnet signalerar framtid och betonar, att kaminen kan fungera med båda pellets och vanlig ved. Exempelvis Ariterm Bequem, CTC Bio och EcoTec. Horisontellt matade och undermatade brännare är i stort sett självrensade.


Den pellets som matas in skjuter bort askan från pellets som redan brunnit färdigt. Fallrörsbrännare behöver med jämna mellanrum tömmas på aska. Vissa fallrörsbrännare har därför kompletterats . Jag installerade en EcoTec Tyr i huset som vi bodde i förut. Den fungerade alldeles utmärk, den går även att elda med ved.


Behövde sota ur den var tredje vecka, så underhållet var inte så betungande. Huset är beläget i södra Dalarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения