tisdag 18 oktober 2016

Braskamin torslanda

Lillaspisbutiken Torslanda Grillar Kaminer Eldställ Eld Ved. Sundays, vilken du även kan elda med ved. Förra året gick företaget med vinst. Företaget har en anställd och omsätter miljoner. I vår stora utställning i Torslanda (snett emot Åkes Hönökaka) finns kaminer . Funderar du på att köpa braskamin i Torslanda ?

Här hittar du alla företag i Torslanda som du kan kontakta angående braskaminer. Köp din nya Contura braskamin hos en av våra återförsäljare och få en kamin som är bra för både miljö och ekonomi. Kontaktuppgifter till Torslanda Kamin , telefonnummer, address och kontaktuppgifter. Då både pris och utbud på braskaminer kan variera mellan braskaminsföretagen och därför kan det vara klokt att kolla runt och jämföra olika braskaminer i Torslanda eller på orter i närheten.


Duschrum med anslutande bastu. Härligt öppen planlösing. Centralt placerad spishäll. Planlösning Bottenvåning.

Bildstensgatan , Torslanda - Gatugården , Göteborg. Expressvärdera din bostad. Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt! Utgång till atriumgården. Braskamin i vardagsrum, mysfaktor!


Stora fönster i vardagsrummet. Huvudbyggnad och komplementbyggnad. Entré och kök med vitvaror av nyare standard. Plats för 90-säng och sovloft. Matsalsbord med härligt ljusinsläpp.


Fin utsikt från matsalsbordet över lagunen. Brädgolv och ljusa väggar låter dig inreda . Smakfullt kök med vinkyl och stort vardagsrum där en braskamin sprider värme under kyliga dagar. På övervåningen ligger ett spatiöst allrum med öppet till nock och stora fönsterpartier, vilka bjuder på spektakulär havsutsikt. Vacker tomt med klippor och grönska samt härliga altaner där du kan njuta av solen under större . Boende i lugnt och tryggt område med närhet till arbete för Volvo PV, Volvo AB och flera logistik företag.


Det finns fyra sovrum, allrum, två rymligt badrum, stor tvättstuga med . Detaljer så som förhöjt väggliv på övre våningen, ljuvligt ljusinsläpp från de många fönsterna och en värmande braskamin finns.

Huset värms upp via bergvärme vilket ger er låga driftskostnader. Med detta centrala läge i Amhults By har ni närheten till skolor, matservice, promenadstråk och busskommunikationer. I entréplanets vardagsrum finns en mysig kamin som ger både värme och en härlig känsla till rummet. Till huset erbjuds underbara altaner där man på framsidan har en altan med härlig eftermiddagssol och mot husets baksida sträcker sig en stor altan som angränsar till gräsmattan.


Electrolux Spis med ugnar och glashäll Electrolux Diskmaskin Fjäråskupan spiskåpa rostfri,utdragbar glasskiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения