torsdag 20 oktober 2016

Ctc vedpanna

Vedeldning bidrar inte till växthuseffekten, eftersom växande träd binder lika mycket koldioxid som sedan frigörs när veden eldas. Vedpannor är perfekt för dig som bor utanför staden och har tillgång till ved. Det är faktiskt som man säger, veden värmer dig flera gånger. Installerar du en vedpanna från CTC , ingår Energyflex.


Den har en märkeffekt på kW och arbetar med omvänd förbränning. Den sugande fläkten ger ett jämnt drag och en bättre kontroll över hela eldningsprocessen.

Med våra rötter i Småland har vi naturligtvis varma känslor för vad skogen kan ge. Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor. Välkommen till PriceRunner! Ny på forumet och nybliven husägare. Någon som har en CTC vvedpanna ? Skorstensdiameter 1mm.


Vedpanna på 22kW med sugande fläkt och spaksotning. Eldstad med volym på 1L klarar 5m ved.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hej, har själv installerat en ctcvanläggning med acktankar, cirkulationspump, laddomat 2 shunt o slutet kär. Har haft problem med div saker från dag 1. Den nyutvecklade sugande fläkten ger ett jämnt drag och en bättre kontroll över hela eldningsprocessen. Komplett system för vedeldning.


Logga in för att se prisuppgifter. Spaksotning höger alternativt vänster. Tillförsel av förbränningsluft sker med hjälp av en fläkt som sitter i rökröret direkt efter pannan och förser därmed pannan med förbränningsluft.


Ovanför det keramiska rostret tillförs primärluften varvid veden . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. CTC Parca 3är en ovanlig produkt. Men det är också en väl beprövad vedpanna. Den placeras i kök tillsammans med el- eller vedspis. Alla priser inklusive moms.


Vi levererar över hela Sverige. Tekniska Specifikationer. Lättskött vedpanna för halvmetersved. Jag har varit på några mässor och utställningar.

Samt givetvis även kollar runt här på internet. Enligt min åsikt, så är CTC :s nya vedpanna helt klart den bästa pannan på marknaden nu. Finns ingen som är i närheten både gäller kvalitet, samt effekt. Givetvis är den även snygg, fast kanske mindre viktigt i . Den kan även eldas med olja och är för- beredd för oljedrift.


Pannan har en kopparfordrad varm- vattenberedare med en volym på. Dubbla direktspjäll på framsidan av pannan underlättar tändning och. Badkar Blandare Disk- och tvättutrustning. Duschkabiner och duschväggar.


Fästdetaljer och isolering. Golvbrunnar Kärl och cisterner. Oljebrännare och radiatorer. Hittar du en bättre vedpanna så kontakta gärn. Fläktstyrd förbränning, sugande fläkt.


CTC Vär en helt ny vedpanna. Märkeffekt ved 35kW, alternativa bränslen, olja 35kW, nedre lucka byts ut mot oljebrännarlucka. Avsedd för dockning mot ackumulatortankar typ st CTC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения