tisdag 25 oktober 2016

Sprutbox

Konstruktionen är synnerligen gedigen och boxen är lätt rengöra tack vare släta ytorna på såväl in- som utsidan. TFEB 3är en enkel sprutbox och ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för mindre arbeten. Boxen levereras med CI-filter som finns i fem olika varianter.


Filtertyp väljes med hänsyn till typ av färg och appliceringsmetod. Samtliga detaljer tillverkas i galvplåt och levereras omålade. Belysningsarmaturer monteras invändigt i .

Hur bygger man en permanent sprutbox för möbellackning. Behöver inköpslista och instruktioner. Och nej, att köpa färdig är inte ett alternativ. Denna sprutbox tar nästan ingen plats när den hänger på väggen.


När du ska använda den, fäller du snabbt ut sidor, tak och botten och boxen är klar. Komplettera den sedan med en fläkt som suger ut damm och färgpartiklar. Standard Lackerade med extra lysrör och extra djup. Anpassat för ett conveyorsystem.


Vid enstaka sprutmålningar eller om sprutbox eller liknande inte kan användas på grund av objektets storlek eller form, ska arbetet planeras så att sprutmålaren får god arbetsmiljö.

Se till att ventilationen i lokalen är god eller förbättra den med till exempel flyttbara fläktar. Lämpligt andningsskydd ska användas. Hålen i taket på skisserna är för lysrörs armaturer, 2st 2x80cm lysrör. Gavlarna delas på mitten och viker innåt, taket viks neråt. En airbrush spruta och en liten halvtyst kompressor till den.


Mulle Meck som man är så har jag vattenavskiljare, trycktank, tryckbrytare på G till den lilla kompressorn för att den ska få vila mellan varven istället för att pumpa ihjäl . Rengöringslösningar för alla verkstäder. Tiden är pengar, och det är lika viktigt i verkstaden som någon annanstans. Hedson varumärken är konstruerade för att hjälpa dig att betjäna kunder snabbare, bättre och mer lönsamt.


Många översatta exempelmeningar innehåller sprutbox – Engelsk-svensk ordbok och sökmotor för engelska översättningar. Beskrivelse, Lackbox innehållande portar i båda ändar, lämplig för billackering samt mindre detaljer. Innehåller belysning, ventialtion, värme: Elvärme.


Sprutbox - företag, adresser, telefonnummer. Har suttit på förmiddagen och yxat till en sprutbox i datorn: Vad tror ni om den här modellen? Hade tänkt lysa upp det hela med 3x18W lysrör, inhandlades i går.


Lysrören med armatur är 62cm långa så det fick avgöra längden på boxen. Till ventilation hade jag tänkt använda mig av 2st 120x120mm 12V .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения