torsdag 4 augusti 2016

Toalätt papperspellets

Dammfrittkattströ är ett miljömedvetet val. Papperstillverkning biprodukt baserad på ren nyfiber. ToaLätt används till alla smådjur. Ströet fastnar inte heller i pälsen, vilket är en fördel för långhåriga smådjur.


Varje dag ska avföring och pellets som.

Vi producerar pellets av pappersfiber som är en restprodukt från massaindustrin. Pelleten marknadsförs och säljs som katt- och burströ för smådjur. Den pappersbaserade pelleten suger snabbt upp det blöta och fuktiga från urin och avföring. Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör.


Välkommen till PriceRunner! Ej klumpbildande pappersströ ( pellets ). Biprodukt från papperstillverkning baserad på ren nyfiber.

Neutraliserar lukt och inkapslar fukt. Kan med fördel även användas till andra smådjur. Består toa lätt av papperspellets ? Man bör inte spola ned det i toaletten, utan det slängs i hushållssoporna. Det kan vara bra att veta att det är ganska stora papperspellets , . Absorberar två gånger sin egen vikt. Miljöanpassad kretsloppsprodukt - råvaran kommer från skogen och kan efter förbrukning komposteras.


Toa-Lätt papperspellets 55l. Toalätt kattströ papper 20L. TOA-LÄTT katt och smådjursströ är ett strö som används till både kattlådor och djurburar.


Vi har använt toa-lätt till våran katt, kommer dock aldrig göra om det mer. Det enda som vi hittills provat och som är riktigt bra är skogsströ. Som sågspån i pelletsform, när katten krafsar på det blir det sågspån och det luktar . Arkenzoo har ett brett utbud av djurartiklar till hun katt, smådjur, fisk och fågel.


Vi sätter djuret i centrum och erbjuder därför produkter och service som vägleder dig till det som är bäst för ditt djur.

Vi har toalätt kattströ och jag brukar ta bort bajset så fort det kommer och sen byter jag hela lådan typ efter tre dar (eller ibland två om det stinker skitmycket). Visst händer det ju att man hittar en och annan pellets på golvet för att de sprätt ut den när de krafsar, men det fastnar inte i tassarna så att de drar . Lägg gärna in leksaker som t. Saker av trä brukar bli populära, det är roligt att gnaga! Ett hjul, på minst 18cm, i buren brukar uppskattas som . Det dammar inte och är lätt att sopa upp från golvet.


De krafsar dock inte utan sitter mest i lådan och kissar (för det mesta). Trädgårdsmästare, viltrehabiliterare, mångsysslare som bor med sambo, finaste dottern och två . Har du haft papperspellets ? Man har en tvådelad låda där den övre lådan har galler i botten, när katten kissar på TRÄpelletsen blir det till sågspån som ramlar igenom gallret och lägger sig i den undre lådan. Lagret med pellets på gallret är luktspärr . Jag brukar ha papperspellets , toa-lätt i min peeweelåda för att uppmuntra kattungar att gå på den.


De är mjukare att stå på för kattungar. Det blir ju då att man får hälla urinen ner i toan tillsammans med lite papperspelletsrester. Jag använder annars vanliga eldningspellets för kr påsen från tex byggmax.


Toa-lätt - Pappersströ pellets till kattlådor och smådjur. Den höga uppsugningsförmågan ser till att kattlådor och djur burar håller sig torra och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения