torsdag 27 oktober 2016

Avfuktare wood

Mer än år och över 400. Jämför priser på Woods DSAvfuktare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Välkommen till PriceRunner!


DS28F en robust allroundavfuktare som avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. DS28F ger dig en effektiv värmepumpseffekt och renar luften samtidigt som du räddar värdet på ditt .

DS28F är en kraftfull allround- avfuktare som enkelt avfuktar hela källaren! Luftavfuktare DS15F från Woods för krypgrunder upp till 1m². Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är denna avfuktare optimal för en krypgrund.


Den är smart, och känner med hjälp av sin inbyggda hygrostat när den behöver vara igång. Dessutom ingår slanganslutning, så att man kan leda ut vattnet direkt i avloppet och alltså slipper tömma den manuellt. Givetvis är den IP-klassad och tål . Woods luftavfuktare MD- Woods luftavfuktare MRDkommer med mekanisk kontroll och lämpar sig för tvättstugor, torkrum och uppvärmda källare där du vill skapa ett bättre klimat.


Tank som rymmer 7L och slanganslutning samt automatisk . Att använda en avfuktare från Wood ´s för att ta bort fukt är både effektivt och enkelt.

De är kondensavfuktare och fungerar i princip som ett kylskåp. Fuktig luft sugs in i avfuktaren med hjälp av en fläkt, passerar ett luftfilter som fångar upp damm och sedan fortsätter genom ett antal kylslingor. Här blir luften nedkyld så att . Avfuktare Woods ED50F torkar stora källarutrymmen snabbare och mer energieffektivt än någon annan avfuktare, som är testad av den svenska energimyndigheten (SP).


Avfuktare från Woods som utan svårigheter klarar av att cirkulera luften i utrymmen med låg takhöjd och därför är optimal för användning i krypgrunder, men som fungerar lika bra i till exempel mindre källare, tvättstugor och garage. Avfuktaren tar bort överflödig fukt och dålig lukt, den relativt låga kompressoreffekten gör att . Woods är en av Sveriges mest sålda avfuktare ! MRD-är en kompakt, smidig och kraftfull avfuktare. Köpte en Wood DSavfuktare idag. När jag provade den verkade den funka fint , avfuktade rejält av döma av mängden vatten som samlades i. Suger ut fukten ur byggmaterial. Rotationskompressor, automatisk hetgasavfrostning och en digital display som är lätt att använda och avläsa.


We would like to offer you 6-years extended warranty. If the hammer price exceeds 0SEK, mandatory transport insurance applies at a price of 2. At selling auction house: EUR. Parcel service: Sweden: EUR. Denmark, Finlan Germany, United KingdoEUR.


Woods MRDär en avfuktare som får plats nästan överallt tack vare sin smidiga utformning och låga. Avfukta luften till en behaglig nivå och du kommer att må bättre då uppkomst av mögel, kvalster och svampangrepp reduceras.

Med sin goda kapacitet och kvalitet, tillsammans med sin tydliga och lättanvända kontrollpanel är denna avfuktare väldigt behändig och användarvänlig. MRD-har en inbyggd termostat vilket gör att den stänger av sig om temperaturen faller under 5ºC. När temperaturen stiger så startar avfuktaren automatiskt. Wood's DSC-70ES är en otroligt kraftfull avfuktare som är särskilt lämpad för krypgrunder, stora källare och torkrum. Koppla en luftslang till DSC-70ES och du kan leda bort den torra luften till ett annat utrymme än där avfuktaren är placerad.


DS36F är samma avfuktare som DS28PLUS. Woods DS15F är en avfuktare som har många användningsområden, den passar perfekt till krypgrunder, källare, garage och vindar. Perfekt för uppdelade krypgrunder eller källare . Finns hos Luftmiljöbutiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения