fredag 28 oktober 2016

Tystgående kanalfläkt

Hos oss hittar du Östberg kanalfläkt till mycket bra pris. Beställ din kanalfläkt idag! Köp kanalfläkt Systemair K 3Sileo. Underhållsfri, driftsäker och kan monteras i valfritt läge. Kanalmonterad fläkt 1består av en 100mm fläkt och ett ytterhölje i ABS plast.


Avsedd för montering i kanal.

Alla K-fläktarna har minst mm lång anslutningsstos. Förmonterade montagekonsoler är standard för att underlätta montage. Jag har bytt till en ny frånluftsvärmepump som tyvärr inte har konstant fläkt, så jag måste komplettera med en extra kanalfläkt för att. Div ventilationsfunderingar.


Väggfläkt 40cm med fjärrkontroll och inbyggd timer. Air Monster Bordsfläkt 30cm. Golvfläkt med tre hastigheter.


Jag har en kamin i vardagsrummet och när jag eldar i den så blir det en helt underbar värme i det rummet. Skulle vara trevligt att få ut denna värme i resten.

EC är ju framtiden så självklart skall man välja en sådan. Det som gör att de flesta inte väljer den är att priset är ca 3-gånger högre än för en konventionell K- fläkt. Visst, den kommer spara en del energi men det tar tid att tjäna in det. Bor i 2-plans hus om ca 210mbeläget i Södermanland.


Kanalfläktar och värmeflyttare för ventilation i hem, kontor, mm. Köp fläktar för till- eller frånluftsventilation. Vi erbjuder även tillbehör för styrning av fläktar. Alltid lågt pris på fläktar hos Skorstensbutiken! Pax 9har en kullagrad motor med två hastigheter och en mycket tyst gång på låg hastighet.


En hög tryckförmåga och stor kapacitet gör fläkten speciellt lämpad för flervåningshus och krävande ventilationsförhållanden. Fläkten är enkel att montera och samtidigt lätt att rengöra. Inbyggnadsfläkt för kanalsystem ø1mm. Kompakt, lättmonterad och tystgående.


Fläkten har glidlager, två hastigheter, klarar temperaturer upp till °C och är anpassad för Ø1mm-kanaler. Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda och är av mycket god kvalitet.


Våra fläktar uppfyller Erp-direktivet. Mycket tystgående fläkt (DB) med inbyggd hygrostat och timer.

Extra kraftig motor och returspjäll. Kan monteras på vägg eller i tak. Utvändigt mått: 1x 1mm. Måste installeras av behörig fackman. BAUHAUS har kanalfläktar i många storlekar t. En del ventilationsprodukter som e. För utsug i badrum och våtrum.


Många möjligheter att justera in för optimal drift och komfort. Anpassad både för 100mm och 1mm kanaler. Uttagbar fläkt gör rengöringen enkel av såväl propeller som kanal.


Automatisk vädringsfunktion gör det enkelt för kontinuerlig ventilering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения