måndag 10 oktober 2016

Varmvattenberedare nibe 100 liter

NIBE EMINENT är en liten, praktisk och effektiv varmvattenberedare för fritidshus och mindre hushåll. Termostaten kan regleras upp till °C. Varmvattenberedaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel 1-fas och 2-fas anslutning.


Välkommen till PriceRunner! EMINENT tauml;cker med sina tre olika storlekar maring;nga behov av varm vatten. Utförande, Korrosionsskydd Rostfritt stål.

Deklarerad belastningsprofil, L. Nibe Eminent 1Liter Rostfri. Rörprodukter Rörprodukter, i, Brett sortiment. Snabba leveranser, Ge omdöme! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Lika effektiv som elegant.


EMINENT täcker med sina tre olika storlekar många behov av varmvatten. Rinkaby Rör säljer VVS, Placeras hängande på vägg eller liggand på golv.

Med den största, EMINENT . Ventilpaket med avstängningsventil, backventil, säkerhetsventil och blandningsventil ingår. I fritidshuset eller kolonistugan är beh. Emaljerad varmvattenberedare ,av emaljerad stålplåt med skyd. Passar perfekt i sommarstugan. Försäljning av VVSprodukter på nätet.


Elektrisk varmvattenberedare för t ex mindre fritidshus eller kolonistugor med korrosionsskydd av koppar. Det designade ytterhöljet av stålplåt har gavlar av slagtålig plast i matchande toner. Vattenmagasin på 1liter.


NIBE EMINENT kan installeras hängande vertikalt på medföljande konsol med anslutningarna nedåt,. Handla smidigt ur vårt stora. Mest varmvatten bland 1liters beredarna ger Hajdu som kan producera 1liter 40-gradigt vatten och minst ger Tesy som ger nästan hälften så mycket, 1liter. Lägst temperatur på utgående vatten har i . Men vi på K-rauta kan givetvis rädda dig ur krisen, vi har varmvattenberedare för både fritidshus och det lilla boendet.


Våra vattenberedare kommer i olika storlekar så att du kan välja den kapacitet som räcker för att tillgodose dina behov av varmt vatten. Olika vattenberedare fungerar på väldigt olika sätt men ger ungefär .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения