torsdag 6 oktober 2016

Minsta kaminen

Funderra på en vattenmantlad vedkamin till ett fritidshus på kvm. Behöver alltså inte nåt stort åbäke med massor med kW-effekt. Den ska värma upp för golvvärme och tappvatten i första hand och viss strålningsvärme förstås.


Hwarm Monet är ju en variant men den räknas inte till deras minsta utan . Men det hindrar oss inte från att tillverka den i genuint gjutjärn, med en självstängande lucka och års garanti som standard. Keddys braskamin K8är designad av prisbelönade Formacy Design, med inspiration från modern.

Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov. Köp den hos en av våra återförsäljare. För ännu mer effektiv uppvärmning väljer du värmemagasin eller fläkt till din kamin. Vill du se ännu mer av elden i din kamin väljer du till en vridplatta och får steglös vridning i 3grader!


Läs gärna mer om våra kamintillbehör. Contura 6Style är den minsta modellen i den nya storvuxna 600- serien. Det är inte svårt att köpa en kamin eller insats men det är några enkla saker som du bör veta innan du drar igång.


Här får du veta mer om hur du köper en eldstad och hur du kan få hjälp och svar på frågor.

När du köper en braskamin från Danska Morsö får du inte bara en kamin helt i gjutjärn, på köpet får du också 160-års kvalité, kunskap och – års garanti! Fräckt bågformad hel baksida gör gjutjärns- kaminen Contura till en snygg kamin av högsta. Dovre 1CB kan komplettera.


Austroflamm har utformat en kamin som inte liknar någon annan gjutjärnskamin som finns idag. En liten effektiv och mycket . Eldstäder och skorstenar ska placeras så att inredningen eller huset inte börja brinna. Det får inte bli varmare än grader på brännbara material. Typgodkända eldstäder är testade så att detta krav uppfylls. En annan regel om avstånd är att kaminen ska stå en halv meter från brännbart.


För att fastställa minsta lämpliga avstånd till brännbart har oftast även tillverkare av eldstäder egna uppgifter om avstånd. Kontrollera särskilt temperaturen på . Hiisi är Tulikivis minsta täljstensbrasugn. Den kombinerar minimala utsläpp med effektiv.


Kaminen har en design och storlek som passar i alla öppna spisar. När alla delar till kaminen är på plats är det bara monteringen kvar! Men är du det minsta osäker kan det vara värt att anlita en installatör.


Försäkra dig även om att inga el- eller vattenledningar går i närheten av det tänkta skorstensschaktet. Det är bättre att flytta kaminen någon decimeter än att behöva kapa bärande bjälkar eller reglar . VÄLKOMMEN TILL NORDENS STÖRSTA VÄRMEPUMPSLEVERANTÖR PÅ INTERNET!

Alla våra värmepumpar är Nordenanpassade. Han stack handen innanför rocken och drog hastigt fram sin plånbok, kastade en blick på sina handlingar och rev sönder ett par papper som han sedan kastade in i kaminen. Turbin stirrade oavvänt på honom. Mannen visade inte den minsta likhet med någon överste Malysjev.


Keddy presenterar en helt ny kaminserie, K800. Kaminserien består av unika modeller och tillverkas helt i gjutjärn. Designföretaget, Formacy design, har formgivit denna kamin med egenskaper som tidigare inte funnits hos braskaminer. Med K8serien tar Keddy kaminstandarden till nya nivåer när . Bulder den minsta kaminen har en kapacitet på mvarmluft per minut.


Bulder kaminer kan användas parallellt med andra typer av värmare. Gaserna som inte förbränns i den nedre kammaren . All användning av eldstaden kan innebära fara. Minsta avstånd från eldstadens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения