tisdag 25 oktober 2016

Gnistskydd öppen spis

Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis ! Vi har gnistskydd i många olika storlekar och utseenden. Modernt designat gnistskydd i glas och mässingsfötter. Jag har en öppen spis utan något gnistskydd.


Svar: Ett förslag är att du överväger att installera en braskaminsinsats. En öppen spis är en dålig .

Hos Woodlanddirect finns massor av dekorativa gnistskydd ! Och även detta supertrendiga gnistskydd i glas gör sig hur snyggt som helst mot den öppna betongbrasan och de stora glaspartierna i bakgrunden. Och nej… inget gnistskydd här… har som många andra en kamin. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Här säljer vi gnistskydd och barngaller till din spis och kamin.


Vikbart med tre sektioner.

Av svartlackerat rostfritt stål. Mått: mittsektion 5x 5mm och sidosektion 2x 4mm. Använder du granved kan det vara på sin plats med ett gnistskydd. Jim gör ett präktigt sådant i plåt med målade höghus.


En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Hej Behöver man ha golvskydd( gnistskydd ) om man ska ha en kamin ? Plåt eller klinker som gnistskydd på golv? Glas är vackert, modernt, tåligt och bearbetningsbart i en kombination som inget annat material uppvisar.


Eldstadsplan i glas I vår glasverkstad i Göteborg tillverkar vi eldstadplan och gnistskydd i härdat glas som passar utmärkt framför en öppen spis , kamin , kakelugn eller annan eldstad inomhus. Du väljer själv vilken form, . Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter.


Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig .

Praktiskt spistillbehör som ser till att gnistorna håller sig kvar i eldstaden. Tillverkat av pulverlackerat smide. Välkommen till oss på Jula! Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan.


Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden. Förbättra kapaciteten av din Contura kamin med vårt breda sortiment av tillbehör och utrustning.


Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt, eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid. Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande . Hej, jag ska installera en kamin. Jag avser täcka detta med klinkers.


Vad är det för krav på underlaget ur brandskyddsaspekten? Auktion på internet med Snyggt gnistskydd för den öppna spisen. Tidigare kostat 495kr i butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения