måndag 10 oktober 2016

Tingstad rör

Vi utför allt från totalentreprenad och utförandeentreprenad och även service och eftermarknad. Vi är med redan i idéfasen till färdig byggnation. Våra kunder återfinns i första hand inom byggnadsföretag, fastighetsförvaltare . Föremålet för bolagets verksamhet är rörinstallationer på service och entreprenader inom VVS branschen och därmed förenlig verksamhet.


Tingstad Rörinstallation AB är verksam inom Rörentreprenör, VVS i Hisings Backa.

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Visa fler bolag på denna adress. Gäller dina frågor offert eller . Här hittar du vanliga frågor som rör Tingstads produkter och tjänster.


Vår vision är att ge dig en enklare arbetsdag. Här träffar du några av branschens mest passionerade medarbetare som brinner för just det.

Doftkulor till dammsugare som finns i ett par olika dofter. Köp doften som passar din lokal online hos Tingstads E-handel för företag och föreningar! There are no stories available. Du kommer att bli en viktig del i vårt team.


Vi lägger stort fokus på trivsel och god personalvård. Runt dig i teamet får Du duktiga och engagerade kollegor. Marcus har lagt till jobb i sin profil.


Välkommen till bostadsrättsförening Tingstad Backa i Hisings Backa. Presentationstext kommer inom kort. Nu lanserar vi en avdelning där vi låter experter svara på frågor som rör din bostadsrättsförening. Vi är en trafikskola på Hisingen i Göteborg som är anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbun STR. Vårt mål är att ge dig en personlig utbildning med glatt bemötande kring allt som rör ditt körkort, från första kontakt till uppkörning.


Du kan välja att utbilda dig för B-, automat-, BE-, och C-körkort hos oss. Projektet innebär att ett extra körfält, ett additionskörfält, byggs i norrgående riktning på E strax efter Tingstadstunneln, mellan trafikplatserna Tingstadsmotet och Backadalsmotet på Hisingen. Trafikbelastningen på Eär mycket hög och förväntas också vara det i framtiden. För trafik norr om Tingstadsmotet finns i dag två .

Vara den huvudsakliga kontaktpersonen för frågor som rör parken och säkerställer att underhåll sköts på ett effektivt sätt inom satta tidsramar till gagn för användarna samt att speciellt ansvara för underhåll av samtliga trampoliner på en säker och effektiv nivå. Budgetansvar, speciellt inriktat på reparationer och underhåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения