onsdag 26 oktober 2016

Spiskassett göteborg

Kontakta våra återförsäljare av kaminer i Göteborg idag. Skorstensfolket Göteborg Arne Samuelsson utför skorstensrenoveringar, tätning av rökkanaler och ventilationskanaler samt installerar och sköter underhåll av kaminer. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner.


Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.

Med en Keddy spiskassett kan du väcka nytt liv i din öppna spis och samtidigt förvandla den till en säker och effektiv värmekälla för hela huset. Våra spiskassetter är helgjutna och designade för att passa alla typer av öppna spisar. Eventuellt mellanrum mellan spiskassetten och eldstadens kant kan lätt fyllas med hjälp av ett. En öppen spis förbrukar oftast lika mycket värme som den genererar. Med rätt insats kan du radikalt förbättra situationen och få ett mångdubblat värmeutbyte.


En kassett är enkel att placera och finns i dimensioner för de flesta öppna spisar. Gjutjärnsspis, öppen spis, kamin eller kakelugn? En sprakande brasa i en öppen spis, dansande lågor i en spiskassett som sprider värme eller en gammaldags kakelugn?


H Kamincenter spisinsats öppen spis Borås spiskassett utställning sjuhärad.

Funderar du på en braskamin? Förutom att vi säljer braskaminer , kakelugnar, insatsrör och spiskasetter så hjälper vi till med hela installationen. Vi hjälper er också med slutbesiktning som . En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet.


BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! Välkommen till Skorstenspojkarna! Med Contura får du en spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Vi har även större kamininsater för dig som vill designa och mura upp din egen eldstad.


Har du bestämt dig för att köpa en kamin från Morsø? Klicka nedan så hittar du närmaste Morsø-återförsäljare som kan ge dig goda råd. Om du är intresserad av våra produkter kan du ladda ned en katalog nedan. Problemmet är att jag har spiskassett Keddy 1där och ofta när jag skall elda där så kommer det rök in i huset.


Finns det några speciella brandvarnare som klarar sånt ? Spiskassett - Sverige med telefonnummer, adress och karta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения