onsdag 26 oktober 2016

Cannolirör

Rullar för tillverkning av krokantrullar eller formning av flarn. Det verkar vara svårt att få tag i cannolirör. Då får vi väl göra dem själva.


De måste vara i metall eftersom degen ska friteras. Att ha en fritös underlättar saken, men man kan även fritera i en djup . Hinner inte skriva eller läsa mycket här tyvärr, två sjukisar hemma, men det börjar se ljusare ut :) Däremot har jag ett litet problem inför framtiden: Söker allt vad jag kan efter cannoli-rör , men hittar det inte nånstans!

Online går bra, men då en pålitlig sajt! Ibland så blir man sugen på att baka deg strutar men så har man inte bakformarna man behöver. Det är lugnt för du kan snabbt göra egna där hemma. Det fungerar hur bra som helst och du kan återanvända dem utan problem.


Lägg ett cannolirör på varje degbit och pensla ena kanten med äggvita. Vira degen runt röret så att degen limmas ihop med äggvitan. Värm upp oljan till 1grader (använd termometer).


Lägg ner några rör i taget och fritera i 1–minuter tills rullarna fått färg och ytan får små bubblor.

Ta upp rören försiktigt med en tång . Deg Blanda ingredienserna till en smidig deg. Kavla ut tunt, stick ut rundlar och rulla ihop på cannolirör. Fyllning Blanda ihop fyllningen.


Montering Fyll dina cannolis och dekorera ändarna om du vill. Städter cannolirör i rostfritt stål. Finns rör till ute bland mina andra auktioner.


Jag har sett den här lilla spröda bakelsen avnjutas i tv-rutan ett antal gånger och undrat om det verkligen är så gott, eller måste man vara från Sicilien och uppfödd på mormors cannoli för att uppskatta dem. Dessa rör används för att baka. Så jag beslöt mig för att göra dem själv och visst var de så goda som jag trodde.


De uundværlige cannoli-rør , når der skal laves ægte sicilianske cannoli med ricotta-creme, kan endelig findes på webshoppen. För att göra dessa rekommenderar vi att du skaffar cannolirör. Sicilien, med ett knaprigt krokantskal och fyllning av len ricottakräm. Cannoli är små goda italienska bakverk. Smaksättningen kan variera, ofta innehåller fyllningen chokla kanderad frukt eller nötter.


Och att gå på damrummet var en fröjd! Här fanns till och med ett badkar!

Hur som helst så sköljdes den goda maten ner med ett gott vin från soliga Sicilien! Desserten skämdes inte för sig! Låt oss åka till Sicilien, inte bara längta! This Pin was discovered by Maja.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения