onsdag 10 februari 2016

Fläkt till spiskassett

Har monterat in en kassett i en gammal öppen spis med rejäl murstock. Temperaturökningen i rummet blev mycket bättre när jag gjorde ett expriment med. Värmespridning insatskamin, varmluftsgaller eller.


Arke kassetten är försedd med två fläktar med en total effekt på 38W och en kap. Njut av värmen från din kamin.

Med en fläkt monterad på kaminen sprider sig värmen effektivt från rum till rum. Fläkten ger snabb fördelning av värmen och jämnare temperatur. Termostatstyrd - startar automatiskt när du eldar och stannar när elden falnat.


Enkel att montera, även i efterhand med bibehållen uteluftsanslutning . Wärmo rak med plant glas. Kassett med inbyggd fläkt. Vi på emmabodaspisen tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål.

Spiskassetterna passar alla öppna spisar och kakelugnar. Beräknad vid eldning med maximal effekt under timmar. Monteras mellan spis och brännbar vägg för att skydda mot höga temperaturer. Finns till K1 K2 Koch i flera storlekar. Prenumerera på vår -kanal . Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar.


Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Supra kassetter ger dig möjlighet att få en effektivare uppvärmning från din värmekamin. Välj en Supra kassett från Mariebergs!


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Söker du en spiskassett , kassett, insats öppen spis, insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis-kassetter och spiskassetter. Kärt barn har många namn.


De kallas både gjutjärnskassetter, gjutjärnsinsatser, spiskassett , spisinsats eller bara kassetter eller insatser. Många namn, men de har en sak gemensamt.

Har du en öppen spis får du ut mer värme på en mindre mängd ved. Har en lite ovanlig request här, ska modda min spis kamin =D I mitt hus hade jag en öppen spis men elda man i den så sa det vooof så var veden nerbrunnen och. Skötsel- och eldningsinstruktion. Här säljer vi artiklar för renovering av din spis, kassett , kamin, skorsten med mera. Keddys spiskassetter har provats av ett certifierat provningsinstitut och uppfyllt kraven gällande Svensk Bygg- norm samt CE- Märkning.


Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Samtidigt ges en effektiv . Garbos Kaminer - vår specialitet: skorstenar, spiskassetter och stenväggar. Säg den som inte uppskattar noggrant utvalda material, harmoniska proportioner, fiffiga finesser och god värme- ekonomi.


Vi arbetar lika omsorgsfullt med våra traditionella produkter som vi lämnar plats för vår tids smak och trender. Contura- serien är vårt sätt att tolka vår tid och omvärld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения