onsdag 26 oktober 2016

Dieselvärmare luft

DIESELVÄRMARE WALLAS 40DT. Dieselvärmare Kw luft. EBERSPÄCHER DAIRTRONIC. Sv: Billig kina dieselvärmare. Ingen annan som äger en dieselvärmare av den billiga varianten?

Känner en kille som har webasto luft 2kw. Tror han sa brännaren strulade och lämnade in den . Jämför priser och läs recensioner på Båttillbehör. Välkommen till PriceRunner! Det ska bli värmare i båten till våren vill förlänga sesången och dygnet. Webasto dieselvärmare för luftburen värme till motorbåt och segelbåt.


Webasto värmare och tillbehör handlar du smidigt och enkelt på Campingtillbehör4u.

Denna luftparametervärmare använder diesel som bränsle. Efter värmeväxling suger kall luft in i luftpassagen genom värmeförsörjningsfläkten och blåser ut när den blir het, så att det bildar ett annat värmesystem som oberoende av den ursprungliga uppvärmningen fordonets system. På så sätt kan värme levereras av . En pump blåser in luft för värmesystemet eller cirkulerar uppvärmd kylvätska.


Ni som har dieselvärmare , framförallt i Volvos, har ni haft några bekymmer med urladdade batterier? Jag köpte en ny från Kina på aliexpress. Kostade typ 4K och den funkar än efter år. Och jag använder den mycket i min tbuss. Under jaktsäsong så sover jag minst en dag i veckan i bilen.


Spelar ingen roll om det är -ute den bara tuffar på. Fastskruvning av fästet med gummikuddar. Eberspächer har parkeringsvärmare för praktiskt taget varje fordon.


Med parkeringsvärmare får du varm bil redan från start vilket ger både högre komfort och säkerhet. Det är ju ingen skorsten på. Så själv skulle jag aldrig skaffa denna .

Det börjar bli dags att skaffa ny bil. Har dock fundering på det där med dieselvärmare. Vår car-port är placerad ungefär meter från närmaste sovrumsfönster.


Huset har mekanisk frånluftsventilation, och det sitter en ventil i underkanten av sovrumsfönstret där ute- luft sugs in i huset. Värmaren drivs av bränsle från båtens tank. Luftvärmarsystemet är mycket effektivt, det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения