tisdag 25 oktober 2016

Värmefläkt batteridriven

När det vanliga värmesystemet inte är igång eller i utrymmen där det inte finns något, använd en portabel värmefläkt. Våra värmefläktar ger skön extravärme där det behövs. Med behändig storlek kan de enkelt flyttas efter behov.


Värmefläktarna har reglerbara värmelägen så att du enkelt hittar rätt temperatur och de mer . Beiträge - ‎Autoren En batteridriven värmefläkt skulle inte gå länge innan batteriet dör.

Finns annars 200w 12v värmefläkt på . Snygg värmefläkt Värmeelementen i värmefläkten Max värmer upp luften som sedan blåses in i rummet och ger en skön tempe. När kylan kommer fram passar det utmärkt att plocka fram den portabla fläkten. Kopplas enkelt och smidigt in i vägguttaget! Efter att ha funderat lite på vad jag skulle göra med en överbliven 200mm-fläkt jag hade liggandes så kom jag fram till att det kan vara smart att ha lite.


Keramisk värmefläkt som ger tilläggsvärme i bilen innan motorn blivit varm. Fläkten har timer och kan användas som avfrostare. Effektiv och skonsam skotork.

Skrynklar eller förstör inte skorna. Fungerar för alla typer av skor. Mycket kraftfull,värmedriven kaminfläkt som cirkulerar värmen från din kamin eller spis. Halvljuset på en bil drar normalt ca 100Watt och tömmer ett batteri på några få timmar, hur länge tror du då ett bilbatteri klarar att driva en värmefläkt. Som jag uppfattat det så räcker fritidsbatterier mycket längre än vanliga bilbatterier.


Den borde dra drygt 16A och även ett bra batteri sugs ur fort med den strömmen. Sen så är 200W värmefläkt inte mycket värme i en stor bil, blir nog som att sitta och andas på hunden typ. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Kompakt och kraftfull värmefläkt med ställbar effekt.


Batteridriven liten handfläkt. Obs Naken Z-modell utan laddare och batterier. Perfekt för tillfällig ventilation på arbetsplatsen, bara att klicka på batteriet och köra. Nätadapter medföljer för . Luften som värms upp med keramisk värmefläkt i TFC-serien är alltid behagligt ren och luktfri eftersom PTC-värmekeramiska element genererar en 1procentig utsläppsfri värme.


I motsats till konventionella värmefläktar med värmetrådar förbränns inga dammpartiklar eller djurhår på det keramiska värmeelementet. Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter.

Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Robust konstruktion i korrossionsbeständig förzinkad stålplåt, kan enkelt hängas på väggen med medföljande konsol. Kraftig fläktmotor med låg ljudnivå.


Elementen är konstruerade för optimalt luftflöde och snabb uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris.


Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения