onsdag 29 mars 2017

Elradiatorer 380v

Her finder du et stort udvalg af elradiatorer i form af varmepaneler og varmelister fra Dimplex og Adax. Altid til en super pris samt hurtig levering. I sommarstugan sitter ett litet litet element som suttit där sedan 80-talet. Den är av märket samsung och fungerar inte riktigt bra så jag skulle vilja byta det. Dock blev jag förvånad när jag såg att de stod 380V på elementet.


Finns de verkligen såpass små elelement på 20x20cm som är på 380V ? Moderna elradiatorer som kan köras som 2-fas. Elradiatorer tillsammans med luftvärmepump? Hur koppla 3-radiator? Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla . Dimplex elradiatorer - Vi kan levere alt i Dimplex (Siemens) elvarme.


Køb Billige elovne fra Dimplex (Siemens) nu med de helt nye serier, Dimplex DTD og Dimplex DTB, der erstatter de gode gamle 2NCog 2NCelradiatorer. Siemens Elvarme har skiftet navn til Glen Dimplex. Hej, Ny här på forumet och har en fråga som jag hoppas få svar på: Har möjlighet att köpa elradiatorer som nu är kopplade till 380V för att sätta in i fritidshuset som har 230V.


Måste de konverteras på något sätt? HejsaJeg har i dag været ved at skifte mine gamle el- radiatorer u men kan ikke rigtig få det til at funke. De gamle var 400V, men de var kun koblet 1. LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer , element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd.


Elementen finns med elektroniska termostater och bimetall termostater. Välj om du vill hänga elementen med 230V anslutning på väggen eller ställa elementen på golvet. BAUHAUS har även 400V element för fast installation.


Det är energisnålare på sitt sätt då du dels får mindre förluster med högre spänning och dessutom slipper transformera ned strömmen från 380v. Ja det är sant att man får lägre förluster men det är dock försumbart i sammanhanget. Man transformerar inte ner den man ansluter belastningen annorlunda, . Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö.


Oljefyllda element, panelelement, radiatorer – mycket att välja bland. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Behöver du komplettera med extra värmekällor är elradiatorer ett utmärkt alternativ.


Finns både som vägghängda eller som golvstående. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör.


Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Alla dessa är kopplade via en 5-polig kontakt och det står 220V på alla radiatorer.


Vi tog bort ett stort, smacka upp en vägg och behövde . Nu är saken den att det inte finns några jordade uttag i rummen där pumparna ska sitta, utan endast ojordade. De är fast anslutna och det står 380v på etiketten vid anslutningen. Jag har inte skruvat loss och räknat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения