måndag 10 oktober 2016

Kassett insats öppen spis

Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ve du får ut mycket mer värme och sparar dessutom miljön. Contura iClassic Kamin- insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design.


Contura iModern tresidig Med denna kamin- insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Braskamin, Spisinsats Glas Kräver skorsten Vägganpassad Rördimension 1mm, Spiskassett, Öppen spis.

Om du installerar en Dovre insats i din öppna spis förvandlar du den till en högeffektiv värmekälla. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss!


Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis.


Söker du en spiskassett, kassett , insats öppen spis , insatskamin?

Vi erbjuder många olika öppen spis-kassetter och spiskassetter. Kärt barn har många namn. De kallas både gjutjärnskassetter, gjutjärnsinsatser eller bara kassetter eller insatser. Många namn, men de har en sak gemensamt. Har du en öppen spis får du ut mer värme på en mindre mängd ved.


En öppenspis är nämligen det mest energislukande som finns. Vi har ett par olika modeller av . Dovres insatser och spiskassetter till oslagbara priser. I stället för att suga ut värmen ur rummet så får du en skön värme när du eldar och det går åt betydligt mindre ved.


Här hittar ni insatser som kan användas både för installation i en . Från öppen spis till effektiv värmekälla. Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis.


Jøtul C 4Harmony är en kassett som kan förvandla din öppna spis till en . En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Samtidigt ges en effektiv .

Våra effektiva kassetter och insatser för öppna spisar och eldstäder är samtliga testade och godkända av Boverket. Wärmo är en kassett speciellt utvecklad för befintliga öppna spisar och är standardutrustad med en kraftig konvektionsfläkt. Vad sägs om att spara pengar varje gång du tänder en brasa? Häng på världens mysigaste eluppror och uppgradera din öppna spis med en spiskassett.


En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid. Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor. Gjutjärnskaminer, Insatser , Kaminer, Kaminex. Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden. Vår öppna spis är en stor murad Keddy från slutet av 80-talet.


Med en kassett i spisen blir det mer värme i huset och mindre till kråkorna. Med en insats från Spishuset Wasa uppdaterar du din öppna spis till en modern och kostnadseffektiv värmekälla. Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. För dig som vill förvandla din existerande öppna spis till en effektiv värmekälla och samtidigt behålla känslan av öppen el har Jötul flera spiskassetter.


Du kan mura in Jøtuls kassetter och insatser själv eller använda någon av våra färdiga moduler. Designade kassetter med luckor som kan öppnas och stängas för trivsel .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения