tisdag 11 oktober 2016

Franke futurum byske

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 1anställda och omsätter 29miljoner. Söker du det perfekta kökssystemet? Förvandla ditt kök till en underbart kreativ miljö!


Futurum AB, Byske , är en stor tillverkare av köksfläktar för hem och storhushåll.

För första gången sålde bolaget för 3miljoner kronor. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Byske. Område: Centralamerika, Nordamerika, Västeuropa, Central- och Östeuropa . Ja, registrerad för F-skatt. Kontrollera att säkringen är hel. Om takfläkten inte fungerar, tala med leverantören av denna.


Produkten omfattas av gällande EHL-bestämmelser. B - Säätöpellin ja huippuimurin pyörimisnopeuden.

Bolaget skall bedriva direkt eller genom delägarskap i andra bolag bedriva tillverkning och försäljning av köks-, ventilations och VVS-artiklar samt därmed fö. StepStone har jobben för chefer och specialister. Ansvarig Stefan Lindqvist år. Huvudkontor och produktion ligger i Byske.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bröderna Bergmark startade företaget Matoz, som sedermera bytte namn till Futurum , och den första köksfläkten var ett faktum. Kommun: Skellefteå kommun.


Franke offers its products in Sweden. Kartblad: Ekonomisk karta 23L 3b, BYSKE ÖSTRA. Fastigheter som berörs: Byske 62:1. FRANKE FUTURUM specializes in Other Assembly.


Installers, equipment and technology. Tack alla fina kollegor för avskedsgåvan! På fredag är det sista dagen att välja företag inför sportlovet. Visiting address: Bäckgatan 3. County: Västerbotten County.


Municipality: Skelleftea. Subsidiary company to: Faber .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения