torsdag 13 oktober 2016

Ingersoll rand mutterdragare

Jämför priser och läs recensioner på Borrmaskiner och Skruvdragare. Välkommen till PriceRunner! Vi fokuserar på kvalité till bra pris! Lätt vikt på endast 9kg och mutterdragaren tar bultar upp till M14.


Motståndskraftigt komposithus. Vid garantiåtgärd ska vår garantiblankett fyllas i och kopia på faktura som styrker inköpsdatum bifogas.

Fungerar alltid när du behöver den. Försäljning och service av tryckluftsmaskiner, momentnycklar och småmaskiner. Behöver du en sprängskiss till din maskin hittar du den här. Vi har sprängskisser daterade så långt tillbaka som 60-talet i vårt analoga arkiv. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


Ingersoll Rand reservdelar. Mutterdragare i miniformat. Endast 1mm lång för komfortabel användning i trånga utrymmen. Nm i backläge på endast kg.

Kraftinställning med fyra lägen. A powerful, durable and reliable workhorse whose reputation is built on helping you build yours. Den har genomgått omfattande tester, tagit stryk, tappats och pressats till max för att säkerställa. Bekvämligheten med sladdlöst. Popnitpistol,Underlättar vid all popnitning.


Nitkapacitet (aluminium) upp till mm. HAMMER FRAME ASSEMBLY KIT . Nm lossdragningsmoment och väger bara kg. TwinHammer slagmekanism för ultrasnabb demontering av svårt fastrostade. Resultatet är en lätt, tyst och stark mutterdragare som är snäll mot plånboken och tillhandahåller en otrolig prestanda och styrka.


QXPA är just den finstämda . Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Säljes som obehövlig, i det närmaste oanvänd.


QiMAXpremium mutterdragare erbjuder bäst-i-klassen prestanda och ergonomi för att maximera produktivitet och användarkomfort. Dess industriklassade hållbarhet och låga luftförbrukning hjälper också till att hålla nere användarkostnaden. Max och 15QMax är kompakta men starka dragare som tekniker och maskinister kan använda för att snabbt lossa eller skruva fast en rad olika fästdon på trånga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения