onsdag 19 oktober 2016

Vilpe takgenomföring

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Samtliga takgenomföringar finns att beställa i de olika färgerna presenterade nedan. Vill du bilderna i större format – kontakta oss! Solar Tiili läpiviennin asennus. Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande.


Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan.

Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen. VILPE TAKGENOMFÖRING VILPE TAKGENOMFÖRING BRUN. Vilpe kattoläpivientin asennus. Välkommen till PriceRunner!


Den passar också för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande. Takgenomföringen passar för 1-kupigt Vittinge taktegel. Hatten kan vridas sidlänges grader vilket underlättar rördragningen.


Genomföringens lock är löstagbart.

Det tråkiga är att den kostar ca kkr i Sverige. Jag har hittat den på nätet för ca 4EUR. VILPEs takgenomföringssats passar för alla takmaterial, det är den första produkten på markanden som erbjuder en professionell takgenomföring för rördragningar till solpaneler. Den är lättmontera vattentät och flexibel. Har några överlopps bruna takgenomföringar med undertaksgenomföringar.


Finns också rör som passar åt genomföringarna. VILPE -avloppsluftare är avsedda för luftning av avloppsrör. För bästa effekt bör avloppsluftaren monteras på taket så attden stiger över takåshöjd. Kombineras med takgenomföring.


Passar merparten av förekommande tak. För renovering och nyproduktion. Brandteknisk klass EI 30. EC-fläkt levereras med ljudisolerad genomföring (längd 6mm eller 9mm) som kläs in med plåt. Färg: Svart, galvad eller tegelröd.


Material, design och färgalternativ. Användning av takfläktar. Ventilation av takkonstruktion och vindsutrymme.

Tag upp hål i taket så att rör och isolering får plats. För in rör i genomföringspanna. Montera rör i genomföringspanna. Justera isoleringen så att ledningen . Expansionskärl anpassat till paket.


Solstyrning Resol Watt 2. Kopplingssats drivpaket mot tank. Montagesatser för lutande tak vid olika takbeläggningar. Solfångarrör inklusive givare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения