fredag 14 oktober 2016

Liten elpanna för golvvärme

En utmärkt elpanna för dig som vill installera golvvärme både billigt och bra. Utmärkt till golvvärmeslang eller komplement till vanligt värmesystem. Består av elkasset med trefas elpatron med inbyggd termostat och överhettningsskyd tryckkärl liter, ventilrör, bussningar, 1-fas cirkulationspump med tre hastigheter samt all . Thermotechs elpanna kW för ett kompakt montage på ytor upp till ca m².


Vid anslutning ska mothåll användas för att inte skada den interna rördragningen. LK Elpanna kW är en vägghängd elpanna , främst avsedd för lågtempererade värmesystem som t.

Endast vatten och ström behöver anslutas innan den är. Handla Elpanna för golvvärme hos Billigtvvs. Allt inom Golvvärme , VVS och El. Alltid Fri Frakt på Golvvärme. RELEKs elpanna är flyttbar, tar liten plats, och används i olika vattenburna värmesystem.


Denna elpanna har CEE-don för snabb anslutning. En elpanna utgör en del av ett vattenburet elektriskt uppvärmningssystem som passar bäst till småhus. Med enbart golvvärme då menar jag. Vilken elpanna till 70kvm vattenburen golvvärme ?

På vissa varor i denna produktgrupp så står det kontakta oss för pris är du ute efter en sådan vara kontakta då oss på . Elpannan värmer upp vatten i en eller flera så kallade värmepatroner. Vattnet skickas sedan runt i systemet, med hjälp av en cirkulationspump, via radiatorer eller golvvärme för att sedan åter skickas in i elpannan. Håller på med ett garagebygge där jag har lagt in vattenburen golvvärme.


Jag letar nu en liten elpanna för detta ändamål. Jag vore tacksam för lite fler priser och märken på olika elpannor. Det är ca 100kvm som skall värmas upp. Liten panna med många användningsområden. Många har upptäckt fördelarna med en mini-panna.


Ofta kompletterar elpannan din värmeanläggning när värmepumpen, ved- eller pelletspannan inte räcker till för att värma huset och när det är riktigt kallt ute. Eller när väldigt många ska duscha samtidigt. LK Elpanna 1 är en vägghängd elpanna , främst avsedd för lågtempererade värmesystem, som t. Elpannor finns i ett par varianter och i flera effekter. I pannan ingår: Expansionskärl.


Automatisk avluftningsventil. Eller vet ni om nån annan billig 2V liten elpanna med inbyggd termostat? Om du har ett mindre energibehov är en NIBE elpanna en bra och effektiv lösning.


Kombinera den med en värmepump för större effekt och mindre inverkan på miljön. Vägghängd elpannor för små utrymmen MP4: Valbar effekt: 1.

MP6: Valbar effekt: eller kW. Kompakt — tar liten plats, endast 9x 3x 2mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения