onsdag 19 oktober 2016

Eskilstuna mur och puts

Vi är ett företag som erbjuder allt inom mur - och putsarbeten, och är verksamma runt om i hela Mälardalen samt Stockholmsområdet. EMP AB står för kunskap och kvalité och arbetar utifrån en kvalitéts- och miljöplan specifikt framtagen för våra tjänster. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Visa fler bolag på denna adress.

Murare är ett yrke som numera har svårt att locka till sig ungdomar. Antalet anställda är nu cirka stycken, men de vill gärna locka till sig fler . Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Information om befattningshavare. Ladda ner befattningshavarlistan.


Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Roberts kontakter och hitta jobb på liknande företag. EMP AB är proffs på allt inom mur och putsområdena tex fasadrenoveringar, nyproduktion mur och.

Robert har lagt till jobb i sin profil. Ta Mur och Puts in Eskilstuna , reviews by real people. Eftersom priserna samt tillgängligheten bland byggföretag ofta varierar mellan olika byggföretag i Torshälla så rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i . Torslanda, Energieffektiva . TA Mur och Puts AB i Eskilstuna. Sveriges största söktjänst för öppettider.


Sundvalls Plåtslageri AB. Svea Skydd Mälardalen AB. Tjeders Industri Aktiebolag. Vi har vuxit i den mån som vi känner att vi har kontroll över företaget utan att växa för fort.


Det är lätt att dras med i alltihopa. Branscher: Entreprenadmaskinsarbeten. Mur - och putsverk 1-grundmurar.


Vi utbildar inobygg- och anläggning, ekonomi, el och energi, fordon och transport, handel och administration, idrott och samhällsvetenskap, VVS och fastighet. Rekarnegymnasiet, Krongatan 1 Eskilstuna. Jonas Mann och Henrik Bohman ansluter, med förvärvet, fullt till STARK och kommer ingå i vår ställningsverksamhet . Våra uppdragsgivare är både.

Kraft Bygg o Renovering AB. Avfuktning: Mikael Källström. Sanering: Jonathan Tanner. Hos Beijer i Eskilstuna hittar du allt du behöver inom byggvaror, från spånskivor till badrumstillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения