torsdag 20 oktober 2016

Toshiba luftvärmepump

Få värme på vintern och skön svalka på sommaren. Utmärkt teknik från kvalitetssäkra Toshiba. Värmeeffekt upp till ,kW. Välkommen till PriceRunner!


Med service återfår värmepumpen en hög effekt och håller längre.

Se också till att ta god hand om din Toshiba. Deras värmepumpar är kända för sin högeffektivitet, stabilitet och miljövänlighet. Oavsett om det gäller luftvärmepump , luftvatten värmepump eller frånluftsvärmepump, så hittar du all information du behöver.


Vi guidar dig från köp till installation och går igenom hur . Daisekai klarar drift ner till -° C. Detta är Toshibas mest energieffektiva luftvärmepump. Standardsortering, Sortera efter mest sålda . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Under svåra förhållanden reagerar Daiseikai snabbare och ger en högre värmeeffekt. I varmt väder styrs kompressorerna ned på ett lägre varvtal av invertern. Designad för vårt nordiska klimat - Hög verkningsgrad - Underhållsvärme mellan 5-° C - Extremt tyst - Modern design.


Ordinarie pris med standardinstallation efter . Vi har reservdelar till toshiba värmepumpar, polar och polar 2. Hur funkar det med ventilationen egentligen. Toshiba har 5års helgaranti på sina värmepumpar. I sovrummen ska man ju ha tilluftsventiler som drar in luft och som sen sugs ut med frånluftsventiler i tex. Kan värmen från en luftvärmepump ändå komma in i rummen? Modern och energieffektiv luftvärmepump med mycket tyst drift för att värma eller luftkonditionera huset.


Observera att installation av luftvärmepumpar måste utföras av en certifierad installatör. Suzumi Plus starka filter håller inomhusluften ren och fräsch hela året. Industriella värmepumpar, luftkonditionering och bioenergi-biobränsle.


A : automatisk ändringskontroll, : Luftkonditionerande funktion, : Lufttorkande funktion,. Uppvärmningsfunktion (endast för modellen med värmepump ), : Fan only (endast för modellen för luftkonditionering) och tillbaka till A. En mottagningssignal hörs. Den inställda temperaturen kan ökas till 30°C.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi gör det lilla extra för att få ut mest effekt ur din värmepump. Behöver du värma ditt hem eller komplettera ditt nuvarande värmesystem? Du kan då överväga att titta på Toshibas utbud. De är miljövänliga och väldigt effektiva och ger god avkastning för din investering.


Det innebär att du för varje krona som du investerat, så får du efter en tid ut det flerfaldigt i och . Helt klart en bättre luftvärmepump. Utomhusenheten kan ställas in för både automatisk och manuell upptining. Tack vare bottenelementet bildas det inget is i botten av utomhusenheten och värmefunktionen kan garanteras. Filter som förhindrar damm och partiklar att hamna i värmepumpens förångare. V0PLATE, FIX, VALVE, PACKED.


V0PLATE, CONNECT, VALVE, PACKED.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения