tisdag 18 oktober 2016

Handöl täljstenskamin

Vi har ett brett sortiment av effektiva kaminer. Finns i grått och svart med kåpa i täljsten. Välkommen till oss på Mariebergs Brasvärme! Handöl kaminer har uppgått i märket Contura. Med ett värmemagasin på kg olivinsten och reglerbart spjäll sprids värmen snabbt och lagras under lång tid.


Det generösa glaset i luckan visar mycket av elden.

Clean Burning-systemet ser till . Det fantastiska med den här kaminen är att den har en enorm kapacitet, trots att den är så liten och lättplacerad. Ett kraftpaket i gjutjärn! Contura 54T är den större modellen i 50-serien. Gjutjärnskaminen har en fin tradition som här tas upp i en modern tappning.


På min satt en liten lapp på baksidan där det står modell. Slitage, sprickor i sten. Har du något liknande att sälja? Gör en kostnadsfri värdering!

TALJSTENSKAMIN_Handol_no_116_. Diese Seite übersetzen 26. Dessutom är en gammaldags kamin i gjutjärn snygga! H- auktioner med konst antikviteter och design, inredning och dekorativa föremål - auktioner på nätet.


Fiber framdraget till tomt. Installerat dörr mellan förråd och trädgård. Vedbod isolerad och ombyggt till ett rum. Den tillverkas inte där utan i fabriken tillverkas nu ett slags mjöl som används industriellt. Detta av täljsten, som bryts några kilometer bort.


Bottenplattan behöver lagas på ställen. Tändluckan behöver svetsas på ställe, om det går vill säga. Den brinner vackert och sprider en behaglig värme. Förr visste alla vad en täljstenskamin var för något, och skulle det vara en riktig kamin så skulle det vara en Handölskamin. Kamin som säljes som rep objekt.


En förening av det skandinaviska rummets strama formspråk, en exponering av den levande elden och en vetenskaplig optimering av värmeenergihantering. Uteplatsbeskrivning: Altan i anslutning till entrén i österläge med utsikt mot sjön Panken. Trägolv, vitmålade väggar, vitmålat trätak.


Någon som har en liknande som dom vill göra sig av. När man kommer hem från skidresan - marinerar färskt lammkött, tänder grillen, de fjurtton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения