torsdag 13 oktober 2016

Transparent golvskydd

Materialet är polykarbonat 2mm transparent med matt yta på . Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial. Välkommen till PriceRunner! Transparent golvskydd i plast.


Skyddar golvet mot slitage från kontorsstolar och andra kontorsmöbler. Vi har ett komplett sortiment inom golvskydd för att skydda skadekänsliga golv från slitage av kontorsstolar och andra stolar med hjul.

Här hittar du olika storlekar av golvskydd i transparent plast, till exempel 90x120cm och 100x150cm, men vi har också fler storlekar för dig. Ett standard stolsunderlägg skyddar effektivt golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt.


Antiglidbehandlad baksida. Tillverkad av återvinningsbar transparent ny vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken.


Den ekonomiska lösningen för att skydda golvenI transparent PVC med hög densitet för extra tålighet. Golvskydd skyddar golv och mattor från slitage och nedsmutsning. Ecoline är ett tunnare (endast mm tjockt) golvskydd.

Ett stolsunderlägg skyddar effektivt golvet från slitage och nedsmutsning. Förväntad leverans: Order före 16. Antal Lägg till i varukorg. Grythyttans golvskydd är en mycket bra produkt om din stol står på hårt underlag, stolen blir då lättare och tystare att flytta. Passar till modellerna Stol A Aoch High-Tech.


Passar stolar, bord och soffa ur Bryggeriserien från Grythyttan. För bästa resultat bör man limma foten. Självhäftande och elastisk. Dämpar ljud vid stängning av luckor. Underläggen finns med piggar på baksidan för mattor och mjuka underlag samt slät baksida för hårda underlag.


Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Stolsunderläggen finns med piggar på baksidan för mjuka mattor eller med slät baksida för hårda golv. Standard stolsunderlägg är tillverkade av återvinningsbar transparent eller svart vinylplast. Med fasad kant vilket gör att kontorsstolen lätt kan.


Skydden finns i utförande för hårda golv då undersidan har en ingjuten transparent antiglidfolie som gör att golvskyddet ligger still. De är tillverkade av transparent , slitstark och återvinningsbar vinylplast. Liten tagg under golvskyddet för att hindra att den glider på din matta.


Golvskydden släta undersidor för att ligga stadigt på hårda golv. Välj produkter här Mer info .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения