måndag 10 oktober 2016

Viking vedspis pris

Hos Kaminbutiken lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar till olika priser. Vi finns nära Stockholm och installerar den direkt! Tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Viking till en attraktion både i nya och äldre kök. Vid installation av toppansluten Viking rekommenderar vi att första delen av anlutningsröret har en sotlucka.


I originalutförande leveras Viking med en slitstark stålhäll ovanpå spishällsramen i gjutjärn.

ANSÖK OM DELBETALNING HÄR. Jag vill ha mer information och offert på denna produkt. Vi säljer Sveriges mest sålda smalspis Viking 30!


Konvektionssystemet i Viking ventilerar spisen samtidigt som rumsluften värms. Ta del av Sveriges Bästa pris ! Vid frågor eller funderingar ? Vi erbjuder Viking som är en tidlös och vacker vedspis med års garanti. Denna modell har även en rymlig ugn med täljstenstak.

Viking ingår i Josef Davidssons nya sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion. Den effektiva och miljövänliga förbränningstekniken gör att . Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i värmeculiteväggarna, för högsta möjliga verkningsgrad.


Går dina tankar kring värme och el? Funderar du på trygga alternativ? En vedeldad spis är ett både billigt och miljövänligt sätt att få värme.


Viking är en något större vedeldad spis i snygg modern design. Passar i det supermoderna köket. Besök oss i våra butiker eller gå in på vår hemsida för mer information om ny vedspis. Oavsett om du söker en vedspis av senaste snitt eller klassiska vedspisar kan vi lova dig en oslagbar värmekälla för köket. VIKING ingår i vårt nya sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett . Vi vill börja med att gratulera er för att ni har blivit lycklig ägare till Sveriges mest sålda vedspis , Viking 30.


Er Nya Viking är både en tidlös och effektiv värmekälla med mer än 1års utveckling och historia bakom sig. Viking har en tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Viking till en attraktion både i nya och äldre kök. En vedspis eller kökspanna kan vara både lönsamt och mysigt.


Modell, Betyg, Pris , Testkommentar.

Marmorhylla för fina saker Namn: Contura 460. Kommentar : Murspis i traditionell design med sidoglas och marmorklädd hylla. Det här modellen finns även i låg modell för anslutning mot en murstock om man har den möjligheten. Smal vedspis till köket . Gärna kvällar och helger. Vedspisen med det enklare utförandet och det lägre priset.


Alltid fast pris på installation. I vårt sortiment hittar du såväl den klassiska Smålandsspisen som idag görs i förstärkt gjutgods, men också produktlinjen Viking som är ny serie kvalitetsspisar som är utrustade med en extra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения