onsdag 5 oktober 2016

Camina braskamin

En braskamin är en utmärkt värmekälla som ger en skön värme. Med våra braskaminer får du en modern och tidlös design på köpet. Stilren och modern braskamin.


Braskamin som sprider värme och ljus. Camina Art Suprême är en kamin designad av Gustav Hallén. Han har valt att ge eldstaden mjuka former.


Den här modellen har en värmelagrande topp av täljsten. De stora glasytorna ger en spridningsvinkel på 150º av eldskenet ut i rummet och en imponerande insyn till . Ett stort fönster pryder kaminens. Den vackra omramningen av täljsten gör att värmen lagras naturligt i stenen under ren lång tid. Schmid produziert Kamin-, Heizeinsätze und Grundöfen für Kamine und Kachelöfen, Camina ist führender Hersteller für Systemkamine aus Speicher- und Naturstein.


Här säljer vi reservdelar och tillbehör till kaminer och murspisar från Camina. En annan fråga som behandlas är om det är mannen eller kvinnan som beslutar om inköp av braskamin. Det visade sig dock oftast vara ett gemensamt beslut i dagens samhälle. Framtagningen av omramningen har gjorts i omgångar med kontinuerliga utvärderingar av Camina.


Utvärderingar med Pugh´s . Verkleidungselemente mit dazugehörigem Kamineinsatz. Det är en stilren kamin som passar i det moderna hemmet. Contura 590T Style, Anvisning för täljstenskamin 590T Style. Contura 6Style, Anvisning för braskamin 6och 610G Style.


Kaminen är konstruerad för placering mot rakvägg eller i hörn och om Du vill så kan den ställas fristående m. Tillverkarbild Camina i Motala har en mångårig erfarenhet av eldstäder. I sortimentet finns braskaminer, kassetter och kakelugnar. Para releuar del ayuno à los que caminan a Pie , lia de fer el camino confiderable, v. O_Zniaiboi pendii Vorecchieinchina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения