onsdag 9 december 2015

Värmebeständig färg öppen spis

Tänkte ta och måla över teglet som finns runt vår öppna spis i någon vit nyans. Går det att måla insidan på en öppen spis ? Måla öppenspis , vilken färg ? Mejla eller ring oss om du behöver råd. Värmebeständig och miljövänlig färg för kaminer och spisar.

Finns även som sprayburk för enkel hantering. Reservation för skrivfel och prisändringar. Läs mer om Vänster eller Högereldad spis. V – betyder eldstaden på vänster sida om . Det finns även en öppen spis som fungerar väl men inte ger någon värme, så vi funderar på att installera en spiskassett.


Vi önskar förslag på lösningar och kulörsättning på och runt spisen. Måste man använda värmetålig färg ?

Per och Monica Caspersson, Norrköping. Det går att måla en öppen spis om man använder rätt färg. Här har isabelle mcallister målat sin spis svart. C, i princip, tillräckligt för vanligt hem ugn.


Den värmebeständiga färgen på metall med sina egna händer. Sprayfärg Spis- och ugnsfärg Svart 450C 400ml. Användningsområden är bl.


Grundfärg får EJ användas, eftersom den inte tål höga temperaturer. På något sätt känns det lite tabu att måla på en öppen spis. Men, att överskrida gränser är uppiggande, och att experimentera med färger och mönster. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Väggen har spännande vinklar och skulle göra sig i en annan färg ! Kaminen är svart och står på granitfärgade plattor.


Tänkte oss ett sotat intryck, men inte så mörkt, gärna någon slags gröngrå.

Golvet är valnöt och övriga färger är mörkgrått , naturvitt, väldigt vitt, ek, vit laserad björk, svart. Tål kontinuerlig värme upp till 400°C. Första uppvärmnigen bör vara.


I vårt utbud av tillbehör hittar ni både värmebeständig färg som spray men även i burkformat. Sätt färg på öppna spisen! Värmetålig Färg Nsp Senoterm Burk Med Pensel. Matt, värmebeständig färg som klarar upp till 6°C, något som gör den mycket väl lämpad för användning på exempelvis avgassystem, ljuddämpare, motordetaljer och kaminer.


Passar bra på rostfritt stål och tål upp till 8grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения