tisdag 17 maj 2016

Iwabo återförsäljare

Passande alla Iwabo , Nymo och våra brännare. Flänsfäste till fotocell. Tändspiral passande alla IWABOS brännare. Kompletta flisugnar utformade och anpassade efter era behov.


Produktblad Instruktionsbok.

Egen tillverkning av flisskruvar. Vi samarbetar med flera olika panntillverkare. Vi utför renovering av spån- och flisugnar. Ett mycket bra hjälpmedel är ask fällan du kopplar till en vanlig dammsugare.


Våra brännare passar till de flesta förekommande ved- och oljepannor. För mer information kontakta våra kontor eller din återförsäljare för mer information. IWABO VILLA S1X passar i de flesta ve kombi och dubbelpannorna.

TERFÖRSÄLJARE : IWABO Fastighet. Vi har återförsäljare över hela landet, men nu kan du kan även hitta en stor del av våra produkter här i vår nätbutik. Klicka på panelerna till vänster för att se mer. Under de närmaste veckorna kommer webshoppen fyllas på med . IWABO villa s 5m skruv förbättrad motor Iwabo VeckoföråTK1a termostat. Service och installation av marknadens förekommande pellets och flisanläggningar.


Samt Veto flisanläggningar. Någon som har lite erfarenheter att dela med sig om brännare och återförsäljare ? Iwabo har min kompis och han är jätte nöjd med sina, en i varje fastighet. Blir dyrt att hänga upp allting på en återförsäljare som kanske inte alls har intresse för pelletseldning.


Vi marknadsför , säljer och installerar: Pelletsbrännare och pelletkamin från Iwabo Naturenergi. Vi är även återförsäljare av Kronpellets. Kontakta oss för mer information. Finns förråd i 1- 2l.


Automa- tisk start och drift mot termostat.

Tillverkar och säljer Iwabo pelletsbrännare. Iwabo Villa S är en liten brännare som hängs direkt på pannans lucka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения