tisdag 4 oktober 2016

Tingstad rörinstallation

Vi utför allt från totalentreprenad och utförandeentreprenad och även service och eftermarknad. Vi är med redan i idéfasen till färdig byggnation. Våra kunder återfinns i första hand inom byggnadsföretag, fastighetsförvaltare . Föremålet för bolagets verksamhet är rörinstallationer på service och entreprenader inom VVS branschen och därmed förenlig verksamhet.


Tingstad Rörinstallation AB är verksam inom Rörentreprenör, VVS i Hisings Backa.

Visa fler bolag på denna adress. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Gäller dina frågor offert eller . Ja, registrerad för F-skatt.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Recycling - Sveriges ledande tidskrift inom återvinning och avfallshantering. Scope för erhållna certifieringar. SNI, huvud- och binäring.


Värme- och sanitetsarbeten. Redo för VARM-mässa, välkommen till vår monter! Mikael Fasnacht gillar detta. Just nu kör vi stommontage hus och gjutning ytterväggar.


Antal anställda, 1 , 18. Box: Address: Backa Bergögata 4. Du kommer att bli en viktig del i vårt team. Vi lägger stort fokus på trivsel och god personalvård. Runt dig i teamet får Du duktiga och engagerade kollegor.


Via_ort Här hittar du en kunnig VVS-installatör i västra Sverige? There are no stories available.

Doftkulor till dammsugare som finns i ett par olika dofter. Köp doften som passar din lokal online hos Tingstads E-handel för företag och föreningar! media Commons har media som rör Tingstads kyrka. Vägar och broar ska förbättra Göteborgs utmanande trafiksituation.


Trafikplatsen är en del av E6:an, som är huvudtrafikleden mellan. Trafikplats Tingstad är ett av fyra delprojekt i Marieholmsförbindelsen, en ny förbindelse under Göta älv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения