torsdag 20 augusti 2015

Öppen spis modern

Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder, braskaminer.


Vi skapar och återskapar gamla köksmiljöer. Många av de uppdrag som vi får gäller ofta att skapa gammaldags köksmiljöer. I arbetet kan ingå att vi murar upp en kupa kring köksmiljön, kompletterar med en öppen spis och även i vissa fall en vedspis antingen av gammalt snitt eller en modern modell.

Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Moderna öppna spisar är också ganska väl anpassade till dagens krav på uppvärmning. De byggs mer eller mindre som en hybrid mellan öppen spis , kakelugn och kamin. Själva stommen i sig är rejäl av sten, vilket kan lagra värme, och eldstaden består av en insats som påminner om en kamin. Utseendet är dock i främsta . Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design.


Contura iModern tresidig Med denna kamin-insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. En öppen spis är en fast eldstad med skorsten. Den öppna spisen är ej ekonomisk att elda i.

Efterhand som det har kommit moderna kaminer och kakelugnar har den öppna spisen nästan försvunnit. PS jag måste bara visa denna urfina öppna spis i modernt snitt som jag hittade på Hemnet. Så grymt snygg, murad i vitt och med en ljusgrå stenskiva - så snyggt mot den svarta kassetten.


Jag ser ju en hel del öppna spisar på husvisningarna jag går på. Men även om jag är ett fan av modern arkitektur . Murspis eller inbyggd spis. En modern spis, murspis eller öppen spis ger dig inte bara ett snyggt hem utan värme som är äkta glädje. Med en murspis från Kaminexperten så höjer du också värdet på ditt hem. Syftet var att dels få en värmekälla men det skulle också se ut som om eldstaden hade stått där de senaste femtio åren.


Valet föll på Keddys murspis Maxette. Ser ut som en klassisk öppen spis men modern teknik gör den till en högeffektiv värmekälla. En rymlig eldstad i gediget gjutjärn med stora glasluckor . Den var med och förändrade vårt förhållande till matlagning, trygghet och värme och i den moderna vedspisen kan du laga mat och baka, precis som förr i tiden. Vedspisen skänker en genuin känsla till ditt hem oavsett om du väljer en traditionell eller ny design.


Den är designad i rena linjer, glas, betong och sten, för stora rum och mycket mys. Installera kasset i murstock eller använda. Med en av våra eldstäder från Spishuset Wasa, får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur.


Våra elementspisar på Spishuset finns . Vi har murspisar i modern , nordisk design och ett stort urval av modeller som även kan anpassas efter din personliga smak och stil.

I våra eldstäder har vi byggt in både idogt arbete, norsk historia och modern design i varje detalj. Stor öppen spis med insyn fra tre sidor Nordpeis Monaco hög bas . Högkvalitativa kaminer och smidesprodukter. Vi specialiserar oss i vattenmantlade kaminer, men har stor utbud av braskaminer, grindar, staket, balkongräcke, franska balkonger och balustrader. Exempelvis en äldre öppen spis , har bara en verkningsgrad på 5-procent medan en modern eldstad når uppemot procent! I ett flertal länder i Europa . Så oavsett om du har en befintlig öppen spis , en eldstadsöppning eller planerar att mura på egen han så har vi de tillbehör som du behöver.


Spiskassetter med öppen spis -känsla. För dig som vill förvandla din existerande öppna spis till en effektiv värmekälla och samtidigt behålla känslan av öppen el har Jötul flera spiskassetter. Designade kassetter med luckor som kan öppnas och stängas för trivsel och värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения