tisdag 4 oktober 2016

Ozonmätare

Ozonmätare — 9ppm. A-21ZX är en handhållen ozonmätare som på ett pålitligt och prisvärt sätt möjliggör mätningar av generatorer, ventiler, ventilationskanaler och allmänna miljöer för att upptäcka ozonläckor och kontrollera ozonhalter. Den kan användas som en permanent inomhusmätare eller utomhus vid måttliga temperaturer. Fungerar som termostat för att styra ozongeneratorer och alarm baserat på justerbara ozonkoncentrationsgränser.


Sensorn är en utbytbar förkalibrerad modul som ansluts via kabel. DO-erbjuder ett enkelt och prisvärt sätt att mäta ozonförekomst i vatten, utan att någon sensor behöver komma i kontakt med vätskan.

Ett tillförlitligt mätresultat erhålls inom en minut, oberoende av förekomst av salt eller klor. För mätning av ozon i närheten av små ozonkällor. Idealisk för restauranger, hotell, kopieringscentraler, forskningsprojekt, lätt tillverkningsindustri, simbassänger, bostäder och varhelst ozon kan förekomma.


A-är en nyutvecklad ozonmätare från Eco Sensors. Den är lämplig att använda i krävande inomhusanläggningar, test och provanläggningar, inom processindustri och vid generell och kontinuerlig kontroll av omgivningens ozonhalt. För vattenreningsverk, blekning av pappersmassa, övervakning av ozongeneratorer, kopiator- och laserskrivarcentraler, kvalitetsövervakning av vvs- och ventilationssystem, övervakning av fordonsutsläpp, forskningslaboratorier och testanläggningar, och övriga miljöer där exponering för ozon . Vi har brett sortiment av ozonmätare för olika ändamål och miljöer och andra miljömätinstrument av bästa kvalitet.


Genast, minimum, maximum, medelvärde.

Ersättningsbara, utbytbara, renoverbara. Statusindikatorer för skärm. Geoff hade tidigare provat flera olika fabrikat av ozonmätare och fann att även om dessa gav korrekta värden i början, skulle de efter att ha översvämmats av ozon under flera timmar inte kunna registrera förändringarna när ozonnivån senare gick ned. Geoff kontaktade AP eftersom han letade . Den bärbara ozonmätaren PS 2är ett mätinstrument som är kompatibelt med olika ozonsensorer samt en temperatur- och fuktgivare , om så behövs. Denna mätare är en apparat på ingångsnivå avsedd för troliga läckagepunkter av ozonhalter i en mängd olika applikationer.


Om man testar noggrannheten hos ozonmätare i testkammare, måste man se till att kammaren och anordningar inne i kammaren är rena och icke-reaktiva, t. Använd inte dammiga och smutsiga luftintag eftersom de sänker den uppmätta . En liten fläkt driver omgivningsluft över ett sensorelement och ozonvärdet mäts. Mätaren visar ozonnivåer från 0-1ppm, gränsvärden justeras med två knappar, överskrids inställt gränsvärde larmar den med både ljud och ljus. Det är en noggrann mikroprocessorstyrd on-line och portabel ozonmätare för utomhusluft. Mätningen sker med beprövad UV-absorptionsteknik med automatisk kompensering för temperatur och tryck. Den sker med referensprincip.


Hyrd utrustning är vid leverans från Instrumentpoolen alltid funktionskontrollerad och i förekommande fall kalibrerad. Med instrumentet levereras en svensk fältmätinstruktion samt förbrukningsmaterial ex. Hyrestagaren ska omgående, senast timmar efter . Den nya pureO3-tekniken i kombination med multiparametertransmittern M80 ger robust, tillförlitlig mätning med förbättrad stabilitet i vattenreningstillämpningar.

Oär en kombination av . Vi rekommenderar alltid att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения