tisdag 4 oktober 2016

Köpa pelletskamin

Gamla vedpannor, oljepannor och braskaminer med dålig förbränning har gett avtryck i vår miljö, oljan har påskyndat växthuseffekten, vedpannor och braskaminer med partikelutsläpp. Tekniken var helt enkelt inte bättre än så, men som tur är har detta nu förändrats. Därför är en installation av en pelletskamin detsamma . Rabatt vid köp av både kamin och skorsten.


Handlar du både kamin och skorsten av oss så ger vi Dig rabatt på Din nya skorsten!

Och det även på vår isolerade modulskorsten BIOMODUL som redan från början erbjuds med prisgaranti! Gäller ej vid köp av bastukamin eller tillfälligt prisnedsatta kaminer. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Du kan även köpa en ny Pelletskamin hos oss.


Bor du i Värmland hjälper vi gärna till med installation. Annars bör du kontakta en behörig tekniker för installationen. Vi bor i en villa på 1kvm med skapligt öppen planlösning och vi har tänkt köpa en Pelletskamin för att slippa värma huset med våra el-element.

Flera modeller att välja på. PELLETSKAMIN NSP ETOS S. MCZ ligger i framkant av båda teknik och design – därför MCZ är Europas favoritpussmärke. Nu startar vi försäsongskampanjen!


På detta kommer även ROT avdrag med. Så nu är det mycket förmånligt att köpa kamin av o. Till din pelletskamin har vi alla delar till rökrörsanslutningen. I testet ingår olika modeller av pelletskaminer och modeller av kombikaminer som kan eldas med både pellets och ved.


Kaminerna i testet värmer endast luften och är ett bra alternativ för hus som har direktverkande elvärme. För en modell av pelletskaminerna finns testresultat både med en vanlig . En pelletskamin fungerar i stort som en vedkamin – båda ger brasvärme och har hög mysfaktor. Men medan vedkaminen brinner med hög effekt under kort tid kan. Med Ecotec Tyr pelletskamin kan du drastiskt minska uppvärmningskostnaden och investeringar i ett dyrt vattenburet värmesystem.


Den behöver ingen passning. Beställ allt inom Pelletskaminer m. Eller gör investeringen i en sprakande, färgskiftande kamin redan nu och byt skal allteftersom årstiderna eller humöret växlar.

Satsa på rött och känn dig trygg i att du om några år kan köpa till ett klassiskt skal ur vårt bassortiment. KMP Neptuni utvecklad för att vara en primär värmekälla och den är möjlig att kombinera med . Det finns även pelletskaminer som inte behöver anslutas till en skorsten. Dessa ansluts istället till en väggfläkt som monteras på ytterväggen och som kyler ner rökgaserna från kaminen innan de leds ut från huset.


Köpa pellets i säck eller bulk? Om av uppvärmningen istället kommer från en av våra pelletskaminer så blir totalkostnaden. Pellets säljs i småsäck, storsäck och bulk (lösvikt).


Vid köp av pellets i bulk eller storsäck ökar besparingen ytterligare. Solida kW Solida kW Popers kW Popers 10 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения