tisdag 4 oktober 2016

Elradiatorer oljefyllda

Behöver du komplettera med extra värmekällor är elradiatorer ett utmärkt alternativ. Finns både som vägghängda eller som golvstående. Elementen finns med elektroniska termostater och bimetall termostater. Välj om du vill hänga elementen med 230V anslutning på väggen eller ställa elementen på golvet.


BAUHAUS har även 400V element för fast installation.

Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla . LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer , element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd.


Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner!

En oljefylld elradiator är bra på grund av många olika saker. Här är fördelar med oljefyllda elradiatorer att ta i beaktande. Du kan spara energi med att byta ut gamla elradiatorer.


För ett genomsnittligt hus i nordiskt klimat med standardisolering och en takhöjd på 40-meter är . Yttemperaturen kan reduceras till eller grader, vilket är perfekt i förskolor eller badrum. Yali Comfort kan kopplas till en extern trådbunden . Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden. Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego.


Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . Ett problem med många oljefyllda elradiatorer är att termostaten snarare känner av radiatorns temperatur än rumstemperaturen, så den fungerar mer som en slags effektregulator än som en rumstermostat. Fördelen med oljefyllda radiatorer är att de inte knäpper, brummar och låter, samt att det inte är någon . Vilken radiator är bäst för behovet? Här får du bra tips om elradiatorer , oljefyllda radiatorer och designradiatorer när du ska välja radiator. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc.


Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Oljefyllda element, panelelement, radiatorer – mycket att välja bland.

Du behöver alltså INTE ladda ner nya prislistor och rabattbrev den april eftersom alla tidigare priser och rabatter kommer att . De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. Radiatorerna är uppgraderade till IPsom betyder att de även kan användas i våtutrymmen. Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W. FÖTTER OLJEFYLLDA ELEMENT.


Passar till samtliga oljefyllda element från Termo. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör. Den oljefyllda panelen ger den vattenburna värmens fördelar rent miljömässigt, då inomhusklimatet anses bli bättre än med en konventionell elpanel.


I allmänhet upplevs luften inte lika torr som med konvektorn. Om detta går dock åsikterna isär! Informationsfilm om nya generationen oljefyllda elradiatorer från LVI.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения