torsdag 8 juni 2017

Schiedel återförsäljare

KONTAKT Våra produkter kan endast köpas via våra återförsäljare. Om du är osäker på vilken skorsten som passar din spis eller kamin kan du i vår produktkatalog hitta det vi erbjuder och hur du väljer rätt. Vi rekommenderar sedan att du först kontaktar din lokala återförsäljare för mer information . Förbered ditt besök hos någon av våra återförsäljare genom att fylla i följande checklista.


Kaminexperten har återförsäljare över hela Sverige, hitta den återförsäljaren som ligger närmast dig! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Plattvärmeväxlare från Nordic Tec i sortimentet. Vi är återförsäljare för Finska Tiileri värmelagrande eldstäder och skorstenar. Schiedel Permeter, Schiedel ICS eller Schiedel Isokern. Pellets och Hybridkaminer från Ungaro i sortimentet.


Nu kan vi erbjuda hela Romotop och Aduro sortiment. Vårt uppdrag är att förvalta varumärket och befintligt återförsäljarnät. Permeter är den enkla stålskorstenen som har meterpris.


Isolerad skorsten i plåt och som används till Wamsler, Attity Dovre med flera.

Beräkna priset på din skorsten från NVI. Vi tillverkar och marknadsför skorstenar och skorstensprodukter på den svenska marknaden. Efter år i branschen besitter vi gedigna kunskaper när det gäller skorstenar och skorstensprodukter.


Vi har ett nära samarbete med våra partners inom olika delar av branschen och kan ge dig som kund information . Genom nedan prislistor kan ni själva på ett enkelt sätt se vad er nya skorsten kostar. Monteringsinstruktioner Isokern. Schiedels välkända, beprövade och CE märkta skorstenar.


Då ingick allt från fundamentet till toppen inkl de specialrör för anslutningen samt sotrör och regnskydd på toppen. Det som jag fick köpa separat var själva sotluckan för några 1pix. Ska Du sälja fastigheten så är . Morsö, Danmarks största leverantör av gjutjärnskaminer, 1år i branschen och års produktgaranti. Lotus, Också dansk leverantör av braskaminer av högsta kvalitet med års garanti, år i branschen. SCHIEDEL ISOKERN tillverkar o säljer skorstenar, fokuserar på sekundärvärme.


Vi fortsätter satsningen. Fortsatt ökande ut- veckling inom bioener- giområdet. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Skorstenen har hög kvalitet och den fina passformen .

Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Min rörmokare är återförsäljare av nåt hemligt märke å har gett en hårresande offert på 20bara för skorstenen, ej installation inräknat, för jag har sagt att jag gör det själv. Star Center har ett stort utbud av byggmaterial för alla tänkbara behov. Vi har konkurrenskraftiga priser på produkter som isolering, träprodukter, takpannor och skorstenar från utvalda kvalitetsmärken.


Vill ni ha hjälp och komma i kontakt med en av våra duktiga återförsäljare är ni välkomna att höra av er. Här säljer vi delar till Isokern blockskorsten från Schiedel. Nedan exempelbilder och länkar till respektive leverantör samt deras produktkataloger (med priser) i pdf format.


Välkommen att titta på ett urval av produkterna i vår . Ni har tidigare fått information om att finalen kommer att gå av stapeln i England. Reglerna är som tidigare. Sammanlagda inköp från oss under .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения