tisdag 13 juni 2017

Vvs pressverktyg

I våra butiker kan du hyra pressverktyg och backar till din VVS -installation. Välkommen in och prata med någon av våra rådgivare, de hjälper dig med det du behöver. REMS Handpressverktyg för.


Rörverktyg för VVS - Verktygsproffsen. Marknadens minsta och lättaste pressverktyg - väger endast 8 .

Utforska TOOLS breda produktutbud via TOOLS Online! Universalfäste för drivning av presskäftar för flertalet fabribat typ Rems. Rothenberger, Geberit, LK etc. Stark universalmotor 4watt, 230 . Isoleringsarbeten kräver ibland specialutrustning. Men det är inte alltid ekonomiskt försvarbart för en entreprenör att investera i maskiner som inte används hela tiden.


Hyreskostnaden är också något du kan fakturera vidare på ditt entreprenadjobb. Genom att hyra utrustningen kan du också vara .

Hej Är det någon som vet om man kan hyra pressverktyg för de moderna vvs koppar-kopplingarna? Känns lite tungt att köpa det för 10tkr Men man kan. Vågar man köpa beg pressverktyg ? Instruktionsbok. Det nya, enkla sättet för montage av rör och kopplingar med hydraulik. Kan användas för både kopparrör och galvstålrör.


Vi lagerför typer av presskäftar, mode. Köp och sälj VVS på auktion och till fast pris på Tradera. BAUHAUS har ett stort sortiment av VVS -verktyg. Pressverktyg MHPT-202C. Vi har Fri Support på Golvvärme.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Enhandsgrepp och roterbart huvud gör att den sladdlösa maskinen kommer åt överallt. Använder sig av WIFI för dataöverföring till app. Levereras i låda med batteri och laddare. Til dig der elsker at bestille noget.


Ett pressverktyg skall kalibreras en gång per år samt service skall utföras vart tredje år.

Detta är inte bara för att förlänga maskinens livsläng utan också att ni som kund alltid har en kalibrerad och godkänd maskin som håller rätt tryck. Efter service bifogas alltid . Det är främst vanligt med pressverktyg inom VVS men det är lika vanligt att använda sig av pressverktyg för att binda samman kablar. Med hjälp av ett pressverktyg så kan man smidigt fästa kabelskor på kontakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения