torsdag 22 juni 2017

Glasskiva till kamin

En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka.


Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden.

På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Beställ ett nytt glass som passar perfekt för din kamin eller insats med bara ett par klick. Minsta fraktkostnad 150:- Över 3kg 200:- Över 5kg 250:- Över 10kg 313:- Max 12kg.


Golvskydd i glas skickas endast i samband med kaminköp då risken för skador är stor. Har en kamin från Contura som värmer i vardagsrummet. Den står på en glasskiva.


Problemet är att det kommer in skit under glasskivan som är.

Hur ställa kamin på glasskiva ? Rakt eldfast glas 109x231x4mm EX-gl-109x231. Vi har följande produktgrupper av skyddsplattor för din kamin : Klart glas : Golvplåtar i härdat, klart glas. Levereras C-kantslipat eller fasettslipat, tjocklek mm. Bronsfärgat glas : Golvplattor i härdat bronsfärgat glas , tjockleken mm. Emaljerat: Emaljerade golvplåtar i svart, tjocklek mm.


Lackerat: Pulverlackade golvplåtar i . Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Välkommen med din förfrågan! Vi funderar på en glasskiva under braskaminen i vårt nybygge, men funderar på vad det finns för nackdelar med det? Härdat glas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer.


Lagerhämtning av härdat glas i Stockholm och Malmö. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Brasmkaminer är för många personer förknippad med trivsel i fritidshus, barndomshemmet och nostalgi.


När det gäller fritidshus och bostäder som fordrar snabb uppvärmning är kaminen fortsatt en vinnare. Vi erbjuder braskaminer, kaminer , eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.

Men nu ett par år senare har hundhår och annan skit letat sig in under glasskivan och de är inte så snyggt lägre. Frågan är om man på nåt . Klart som fan man inte kan ha en glasskiva på ett golv med något på skivan som svårligen låter sig lyftas. En klokare lösning som är nog så snygg och inte bara när den är ny är ju en kopparplåt på golvet istället för glas , då kan det få vara hundra hundhår under den utan att det syns och inte riskerar den att . På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar vi gnistskyd eldstadsplan och golvskydd av härdat glas för öppna spisar, kakelugnar kaminer och eldstäder.


Gnistskydd i härdat glas som låter ditt vackra golv synas igenom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения