torsdag 29 juni 2017

Janfire pelletspanna

Med inbyggd shuntautomatik. Viessmann Vitoligno 300-P (8-kW). Ingen krånglig sotning och skötsel! Pannan kan förses med automatisk askutmatning.


Askutrymmet är så stort att det för en villa med . Sedan väljer du ett 378liters förråd om du vill börja i mindre skala.

Du behöver bara dra i spaken en gång i veckan. Du som har behov av en smidig och i stort sett . Skötseln kan nedbringas till några få timmar om året genom den automatiska spaksotningen som finns som tillbehör. Har försökt leta på nätet samt i detta forum hur mycket plats det krävs ovanför pannan för att kunna ta ur spiralerna vid sotning. Vid montage på befintlig panna är asktömningsintervaller . Den har varit lite märklig innan bytet men bara displayen för. Pelletsbrännaren anslutes oftast på den plats som oljebrännaren suttit.


Ny pelletspanna , vilken djungel!

Tips på bra pelletspanna ? Lätt och snabb installation. Janfire Flex-a startar inte? Brännaren är densamma som i spec.


Vi har ett brett sortiment av produkter . Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor. Välkommen till PriceRunner! Anläggningen är helt aut.


En komplett pelletsanläggning innehållande: Janfire panna Integral Janfire brännare Integral NH, maxeffekt 23kW Relek Elpatron EP 3kW samt PP 6kW Pelletsmatare Janfire 3m Dragbegränsare kopplad mot skorsten typ KW 012. Maxeffekten är kW vilket i de flesta fall räcker till en normalvilla. Gå till produktsidan hos annonsören. Ett patenterat rörligt botten i brännaren skrapar av och matar in . Pelletspanna för villavärme.


Janfire pelletspanna fungerar i perfekt balans med Janfire pelletsbrännare av både ny och tidigare modell. Kan förses med automatisk askutmatning. Fungerar med Janfire pelletsbrännare av både ny och tidigare modell.


På den tyska myndigheten för främjande av biobränslen, BIZ (Biomasse Info- Centrum) har man upprättat en jämförelse mellan de på marknaden vanligast förekommande pelletsvärmeanläggningarna för småhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения