onsdag 21 juni 2017

Tält värme

Speciellt på hösten när man har markvärme. Så den lär inte behöva nått högt pådrag alls om inte det är kallt , däremot vid -så får man ösa på en del. Inga problem att blåsa en . Position, Produktnamn, Pris.


I stränga förhållanden bör man kunna värma upp tältet med ett fotogenkök och dessutom tillreda maten inne i tältet.

De kök som används inne i tältet bör ha ett slutet bränslesystem, för att brinnande bränsle inte ska skvätta runt. Därtill ska man vara speciellt försiktig att ens saker inte fattar eld. Man får inte ha eld i köket då . Man skall dock veta att det inte är många sommarkvällar där värmen räcker för de som bara har tunna klänningar på. Efter solens nedgång kan det bli ganska kyligt och en värmare, vilken inte behöver vara så stor, kan vara skillnaden mellan en fest . Hyr värmare från Westmans.


Vi har värmare i form av cafébord och ståbord för att på ett trevlig sätt kunna få ut värme bland gästerna utan att de tar onödig plats.

Kylskåp säljer vi fabrikaten Dometic och Thetford. Jösses vad många avdelningar det har blivit här! Ett maximalt bra nödrum ligger mellan andra rum mot söder i övervåningen.


Stäng till mot övriga kalla rum. Bygg en koja av filtar med hjälp av stolar, soffa och bord. Inuti kojan hålls värmen kvar. Eller ta fram tältet , spänn . Jag har sett att dom har schyssta gasolvärmare i USA, men har inte lyckats att hitta någon motsvarighet i Svea rike Fridens liljor. Proffs-gasolvärmare, modell stolpe, i stilrent rostfritt stål.


Förbrukning ca kilo per timme. Höj-o-sänkbar, reglerbar upp till hela 13. Värme i lokal eller tält. För uppvärmning upp till kvm om tält har väggar (vid ca normal sommarkvällstemp).


En dieseleldad värmefläkt som har sin egen tank med sig och är mycket lättanvänd. Tanken räcker för drygt timmars drift. Det behövs 230v för att driva fläkten, men värme energin kommer från dieseloljan.

Att sova i tält är någonting som alla borde prova någon gång i sitt liv, speciellt för dem som gillar naturen. Hos oss kan man hyra dieselvärmare samt köpa diesel. Vi sköter allt från leverans, montering och påfyllning.


Oklima Varmluftspanna m skorsten Kw medium. Blir det regn så behöver du tält som regnskydd. Gasol”svamp” eller terassvärmare som man också kallar dessa. Skrivet av, Inte som Indra.


Vi har ett kraftigt partytält avsett att kunna stå ute året runt, 3x3m. Har någon erfarenhet av värmekällor och kan tipsa? Fläktelement funkar ok men kolla så ni får ett tyst element. Det finns element med låg hastighet på fläkten, dom låter inte så mycket.


Det kan bli irriterande med fläktljudet en småkylig sommarkväll om man vill sitta i tältet å mysa. De lämpar sig även bra till köks-, garderob- eller entrétält. Våra tält med och meters bredd byggs i sektioner om 3m och lämpar sig för evenemang med till 2deltagare.


Populära tillval är vit lining i tak, belysning med spotlights, värme och heltäckande matta. Alla våra tält går alldeles utmärkt att nyttja året om. Skulle ju helst elda med ved eller nåt annat förnyelsebart, men ska bo i tältet på svalbard. Tänker inte elda konstant men det skulle vara skönt att kunna värma upp tältet ibland för att torka saker.


Jag undrar om någon har erfarenhet av att på något sätt värma upp ett tält som saknar rökrör. Funderar på att använda fyrfat i kombination med heta stenar,och på så sätt förlänga tältsäsongen. Tältet jag närmast har i åtanke är en pavillion. Olof den gladlynte: Posts: .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения