torsdag 29 juni 2017

Kylrum pris

Med ett enkelt och smidigt modulsystem blir det lätt för er att anpassa det efter era behov. Monteras lätt av två personer på mindre än en dag. Sortera efter Standard ordning. Visa Produkter per sida.


Vi har kylrum och frysrum i alla möjliga storlekar. Enkelt monteringssystem med lås-nycklar (man kan montera själv) Självklart har du möjligheten att ta hjälp av våra experter vid offertförfrågan eller installation och service.

Med Ki-Panels panelprodukter kan vi uppfylla dina önskemål från det lilla kylrummet till den mycket stora fryslagercentralen. Våra sandwichpaneler har som standard isolering PIR-skum. Det är även viktigt att de kyl- och fryslager samt frys-och kylrum som vi tillverkar, konstruerar och monterar åt dig håller de miljö- och kvalitetskrav som ställs mot ditt företag och de varor ni tillverkar. Kylru- mm vägg- och takpaneler - st. Vi håller en hög standard i våran egen miljö- och kvalitetspolicy och med över års erfarenhet i att montera och bygga kylrum.


Artiklar Artiklar Artiklar Alla Artiklar. Alla kylrum från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Filtrera Norcool produkter enligt: Produkttyp.


C, kylaggregatet levereras komplett, enkel installation, läs mer.

Alla rum som visas i denna broschyr kan spegelvändas till samma pris. Andra tekniska specifikationer återfinns på sid 41. Vi kan leverera rum efter mått.


Vi är en ledande tillverkare av kylrum och frysrum. Finnebäcks står för kompetens , omtanke och pålitlighet. Kylmonter till självbetjäning. Snygg kylmonter med självbetjäning. Utan hyllor och maskinsektion.


Kyl -och frysrumspaneler är tillverkade av varmförzinka livsmedelsgodkänd vit polyesteröverdragen stålplåt, med mm tjock isolering som standard. Mitsubishi electric FH-inkl standard installation. Klicka på bilden för att bläddra eller ladda ned. Ingår i standard installation: 4m rör, avlopp, styrkabel i kanal ex elmatning till utedel. Kampanjkod ”Winter is Coming” Få gratis Melcloud WiFi styrning.


AJ Produkter har livsmedelshyllor som är ett utmärkt alternativ för butiker och lager där hygienen är särskilt viktig. Handla online, alltid snabb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения