onsdag 7 juni 2017

Golvskydd öppen spis

På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Golvskydd och golvplåtar.


Dessutom undviks att golvet tar skada från till exempel tappade vedträn.

Vi har inte plattor i pulverlackerad plåt då dessa tenderar att lätt bli . Vi har slitstarka golvplåtar i emalj och hållbara eldstadsplan i glas. Använd ett eldstadsplan när du vill slippa att gnistor eller glöd antänder i golvet. Jag har en öppen spis utan något gnistskydd. Svar: Ett förslag är att du överväger att installera en braskaminsinsats.


En öppen spis är en dålig . En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor.

Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Enligt krav i Boverkets Byggregler (BBR avsnitt 5:422) skall golvet vid braskaminen skyddas mot antändning genom golvskydd , även kallat eldstadsplan. Ett golvskydd kan utgöras av tegel, keramiska plattor, plåt eller glas.


Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . I bakkant på de pulverlackerade plåtarna finns det st 6mm hål för att möjliggöra lackeringen.


Hur tjock måste en marmor eller kalkstensskiva vara framför en öppen spis om underlaget är en 22mm spånskiva och ordentligt uppreglat. Avstånd på golvet brännbart? Glas är vackert, modernt, tåligt och bearbetningsbart i en kombination som inget annat material uppvisar. Eldstadsplan i glas I vår glasverkstad i Göteborg tillverkar vi eldstadplan och gnistskydd i härdat glas som passar utmärkt framför en öppen spis , kamin, kakelugn eller annan eldstad inomhus.


Du väljer själv vilken form, . Här finner ni tillbehören till er kakelugn, öppna spis , vedspis eller kamin. Vi har eldhundar, tänger, skyfflar, gnistgaller och allt annat oumbärligt.

Vi ska byta ut kaklet på golvet framför vår öppna spis. Finns det någon typ av kakel som är mer lämpad för de påfrestningar som detta kan innebära? Kakel ska man inte använda till detta.


Klinkerplattor för golv är ett lämpligare material. Det är något visst med en öppen spis i köket. Tång, vedhake, borste och skyffel upphängt på golvstativ. Allt av svartlackerat järn.


Graderad i både Celsius och Fahr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения