måndag 19 juni 2017

Fjärrstyrning av luftvärmepump

Styr din luft- luftvärmepump via mobilen! Full koll på uppvärmningen oavsett var du befinner dig. Fjärrstyrning av värmepump , fördelar.


Många som skaffat luftvärmepump till fritidshuset har upptäckt fördelen med att kunna fjärrstyra värmepumpen. Den största och mest uppenbara fördelen är givetvis att man kan höja temperaturen till komfortvärme, så att det är varmt i huset när man kommer fram.

Vi har finkammat marknaden kring fjärrstyrning av luftvärmepumpar. Den får ett helt nytt liv med en liten dosa som heter smart termostat. Trådlös IR-styrning för värmepump eller AC. Placeras i närheten av enheten som ska styras för att styra och övervaka driften. Ansluts till trådlöst nätverk och styrs via gratis-app (Android och iOS).


I appen går det att ställa in program, höja och sänka temperatur och fläkthastighet samt se nuvarande temperatur och luftfuktighet . Med IVT WiHeat kan du styra din värmepump var du än är.

Du kommunicerar direkt med värmepumpen via ditt trådlösa nätverk. Till exempel kan du sänka värmen när du är på semester och höja den igen på vägen hem för att spara pengar utan att kompromissa med . Du kan alltid se att din Aura fungerar som den ska, samt se de aktuella inställningarna på din värmepump även då de ändrats med den lokala fjärrkontrollen. Det är den unika trådlösa dubbelriktade kommunikationen mellan.


Bli varnad vid strömavbrott och temperaturfall. AirPatrol SP-testad fjärrstyrning av luftvärmepumpar. Beställningsvara (leveranstid – dagar). Enkel och bekväm fjärrstyrning av din LGE eller Panasonic luftvärmepump med K3-SMS. Till din luftvärmepump finns olika tillbehör som är bra att komplettera med.


Här hittar du värmepumpsskyd skärmtak, konsoler, markstativ, fjärrstyrning , droppskål och rengörings spray. Ett inköp av en fjärrstyrning för luftvärmepump till ditt hushåll innebar ett stort steg mot en bättre ekonomi och en förbättrad miljö. Om du väljer att ansluta din pump till någon av marknadens IR-fjärrkontroller tar du nu ytterligare ett steg i den riktningen. Den låter dig styra din luftvärmepump med hjälp av din mobiltelefon.


För år sedan köpte jag en Panasonic luftvärmepump till sommarstugan, därtill en fjärrstyrning KSMS från Kinnan. Pumpen går som en klocka, men KSMS har jag aldrig fått att fungera. Problemet med fjärrstyrningen har varit dålig IR- kommunikation mellan KSMS och pumpen, ingen återkoppling som .

Panasonic har alltid levererat högeffektiva system för uppvärmning och kylning. Nu tar man tekniken ett steg längre och presenterar en cloudbaserad internettjänst som gör att du kan styra din värmepump var i världen du än befinner dig. Något som är populärt bland sommarstugeägare och garageägare är att kunna fjärrstyra sin värmepump via mobilen. Det finns nu olika typer av mobilstyrningar till i princip alla värmepumpsfabrikat.


Verisure App fungerar som en fjärrkontroll till Panasonics nya luftvärmepumpar så att du kan styra och hålla koll på inomhusklimatet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения