fredag 23 juni 2017

Skorsten vindflöjel

Har man problem med drag kan en vindflöjel förbättra dragfunktionen i rökkanaler och ventilationskanaler. På detta sätt hjälper den till att hålla skorstenen fri från fukt och man slipper stillastående luft . Den hjälper till att hålla kanalerna fria från fukt och slippa stillastående luft när . Vindflöjel tillverkad i rostfritt stål med kullagrad axel. Köp vindflöjel till skorsten ! En vindflöjel kan förbättra dragfunktion i rökkanaler och ventilationskanaler.

Här hittar ni våra skorstensprodukter till låga priser. Våra stora inköp och egen lagerhållning gör att vi kan erbjuda er kvalitetsprodukter inom skorsten. Detta sker genom att den vänder sig mot vinden så den inte slår ner i skorstenen. Den förbättrar också draget i skorstenen genom det undertryck som bildas i flöjeln. Används som väderskydd mot regn och snö för rökkanaler eller som vindflöjel för avluft vid självdragsventilation.


Muffmått i spirostandard. Katalogkapitel Takhuvar, tak- och . Passar rör med en utvändig diameter på 1mm.

För att anpassa vindflöjeln till BIOMODUL 1mm så används en hane-hane skarv. Eventuellt kan extra brandtätn. SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1GRÅ.


Klassisk vindflöjel till skorsten även kallad Ballerina eller Dansare. Tillverkad i blankt, rostfritt stål. Flöjeln vänder ryggen mot vinden och förhindrar på så sätt vindnedslag i skorstenen. På insidan av flöjeln bildas en sugande luftström som medför en förbättring av draget i skorstenen.


Den brukar ibland kallas för Dansare eller Ballerina och passar väl in på såväl nya som gamla byggnader. Vi har kompletterat den vanliga svarta med den här varianten i blankt, rostfritt stål som exempelvis . En vindfjöjel är oftast en noga formgiven metallplåt, fäst vridbart vid en lodrät axel. I en metallflöjel är ofta årtalet för uppsättningen eller husägarens initialer utskuret.


Ibland är vindflöjeln formad som en fågel, en pil, en drake och så . Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Skorstenen har ett unikt innerrör för ökad säkerhet och som . Komplettering kan göras med vindflöjel ,. Kvalitetsskorsten med mm isolering.

Har en vindflöjel på skorstenen men trots detta droppar det in vatten så man hör dropparna vid kaminens utlopp i markplan och det har även runnit ut. Höjd på skorsten för att inte störa grannens. Jämnare förbränning och mer ekonomiskt utnyttjande av energin.


Väderskydd för rökkanaler. Finns även i rostfritt mot . Email a link to this file Information about reusing. Size of this preview: 8× 5pixels. Avluftshuv Dansare 2Aluzink.


Ballerina forcerar tack vare sin konstruktion självdragsflödet i byggnaden. Lagerföres i lackad plåt, svart och tegelröd. Utförd med ett konformat yttersvep med vindflöjel som ställer sig efter vindriktningen, vilket ger ett tillfredsställande regnskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения