fredag 23 juni 2017

Josef davidsson vedspis

Skillnaden mellan en ny och gammal vedspis. Många undrar vad skillnaden egentligen är mellan en ny och gammal vedspis och allt handlar om förbränningen . Josef Davidsson vedspisar är anpassade till vår tids miljökrav. Besök webbsidan för att finna delen för just din spismodell. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, sedan är ju en vedspis även vacker att se på.


Samt att om elen skulle gå, så kan du ändå laga mat, eftersom den med lätthet ersätter den moderna elspisen. Efter att nyheten om de nya reglerna kom så har vi fått många frågor om vad skillnaden egentligen är mellan en ny och en gammal vedspis. Allt handlar om förbränningstekniken.


För att göra det enkelt att förstå så har vi gjort en förklaring om hur förbränningen ser ut i våra nytillverkade. Tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Viking till en attraktion både i nya och äldre kök. Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad. Viking ingår i vårt nya sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion.


Den effektiva och miljöanpassade förbränningstekniken gör att vedens . En gjutjärnsspis värmde bättre, och använde betydligt mindre mängd bränsle, än en öppen eldstad. Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan och överhällen är dubbelt så tjock som på originalet. Ugnstak klätt med mm täljstensskiva.


Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt. Spisen kan fås med planslipade kokplattor . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 2miljoner.


Här finns en önskan om att hålla den svenska traditionen och hantverket kring gjutjärnsspisar levande. För att säkra kvaliteten på produkterna arbetar de med utvalda svenska och utländska gjuterier. I den moderna fabriken i Reftele tar erfarna och skickliga hantverkare vid.


Vore MYCKET intresserad av vad ni säger om detta. Ausführung mit Kochplatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения