fredag 23 juni 2017

Längdstavar bäst i test

This is the shit, jag är sååå imponerad av denna värsting stav från Swix. Den är just nu klart bäst på marknaden, enligt mig (och ganska många andra också!) Den är såklart gjord i kolfiberkomposit, det är det starkaste materialet som det idag går att tillverka en stav med rörkonstruktionen i. Vill du köpa ett bra riktigt bra längdskidor men vet inte riktigt vad du ska köpa? I så fall du har kommit helt rätt.


Det är inte lätt att hitta de bästa längdsidorna och tyvärr finns det väldigt få bra tester på längdskidor vilket gör det svårt att kora en självklar testvinnare.

Vad som är bäst i test kan även vara subjektivt baserat på din . För skate bör du ha stavar som är ca 20cm kortare än din kroppslängd (för juniorer ca 15cm). Kör hellre med något korta stavar än för långa stavar. Vill du ändå åka med längre stavar bör du testa detta först . Andra märken som också testades är finska Yoko som enligt kontrollen är tydligare och hade en korrekt produktbeskrivning av sin produkt.


Kunderna som köper Yoko vet vad man får och det . Enligt många världsåkare så är detta den bästa skidstaven någonsing.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Swix Triac 2. Kanske tillsammans med One Way Diamond Storm Premio marknadens styvaste stavar. Tidigare kunde vi se ett. Kanske marknadens bästa stav tillsammans med Swix Triac 2. OW diamond premio: förmodligen styvast, men oskön kontrollrem. Osäker på om OW fortfarande har problem. Man hade hittat lite glasfiber i ett test av billigare max stavar.


Det jag personligen blev mest . Tester längdskidor, skidvalla, skidkläder. Tävling är bästa träning och skönt med en spurtseger. Tanken är nu att träna lite mindre fram mot Axa Ski Marathon den Januari. Anmälde mig och Malin till loppet förra veckan.


In och anmäl er ni också, grymt fint lopp som vi varmt kan rekommendera i Orsa Grönklitt. Det görs otroligt många och noggranna tester på varje stav innan de släpps från fabrik vilket gör att ett stavbrott är otroligt svårt för oss att få igenom som en reklamation. Tänk på att förvara era stavar väl och var lika rädd om dem på väg till och från spåret som ni är i spåret.


De finns i olika material och olika längder.

Välj om du vill ha passform för herr, dam, senior eller junior. Tänk på att välja längd efter hur lång du är och om det är klassisk eller fri stil som gäller. Stort test : Här är bästa skidorna.


När du ska köpa längdskidor är det viktigt att ta hjälp av kunnig personal, för att få rätt längd och rätt hårdhet på skidorna. SM längdåkning VM längdskidåkning längd nyheter resultat Vasaloppet Tour de ski skidpaket erbjudanden skidor. Six-Ten Ski Products under november och december. Två olika carbon- stavar finns . Längdskidåkning är populärare än någonsin efter två snörika vintrar. Ni finner testet via en länk längre ner till höger.


Alla skidor har fint glid och ger dig bra fart i spåret. Men viktigast ändå är att du provar skidan i butiken och väljer den som passar just . Oavsett vilken typ av stavar du är på jakt efter så kan du lita på att du hittar dem hos oss på Huseliusskidsport. Vi förser dig med högkvalitativa stavar för rullskidor och stavar för längdskidor samt alla tillbehör du behöver.


När du köper längdutrustning hos oss kan du känna dig lugn, vi provar till exempel alltid ut spannet innan vi skickar iväg längdskidorna. Hur det går till kan du se här i vår steg för steg guide. Vi vill att det ska vara lika säkert att handla längdst.


I den internationella långloppscupen Visma Ski Classics har man kunnat se att många av världens bästa långloppsåkare har stakat med betydligt längre stavar än tidigare. Har känt att längden var lite för kort, men inte gått vidare med att testa ny längd. När nya regeln kom, blev jag som säkert många andra irritera nu kan jag inte gå upp på stavlängd.


Men i morse mätte jag mig själv med pjäxor, samt mätte . Välj: - Hemleverans dagtid - Leverans till arbetsplats (ange företag samt företagsadress som leveransadress).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения