onsdag 7 juni 2017

Kamin attityd

En modern braskamin har upp till renare förbränning. Vi har idag ett eget sortiment under varumärket Attityd. En braskamin eller kamin kan se ut på många sätt och i vårt sortiment finns modeller för både stora och små utymmen. Som bonus får du också kanske marknadens mest generösa insyn till brasan.


Vilket du än väljer så får du en eldstad som har den senaste förbränningstekniken i . En med hela sidor i stål, en med stålsidor och sidoglas och kanske den mest eleganta, med hela sidor i glas.

Genom sin speciella konstruktion av tilluft till . Attityd 3är en modell med tre olika sidopaneler. En täljstenskamin består i grunden av en kamin eller insats som är klädd med täljsten. Kombinationen med täljsten gör att du får en värmelagring som fördelar värmen över dygnet. Tälstenskaminen har en rymlig . Till denna kamin rekommenderar vi BIOMODUL 1mm isolerad modulskorsten.


Täljstenskaminer har varit populära länge. Dels för att täljsten är mycket dekorativt men framför allt för sin värmelagrande egenskap. I Finland har man en lång tradition av tunga ugnar tillverkade i täljsten men i Sverige har dom lättare täljstenskaminerna varit mest populär.

Perfekt kamin för dig som söker en rejäl täljstenskamin, men i mindre format. Contura låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt. Tänker ge mig in i kaminträsket.


Elda rätt i din kamin ur Contura 400-serien - Duration: 3:00. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Spismiljö Kaminer till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Välkommen till PriceRunner! En kamin med en modern men ändå tidlös design i klassiskt gjutjärn med värmelagrande täljsten. Ett vackert, väl beprövat material som håller i generationer. Om du vill ha en kamin som håller värmen länge, så är det en täljstenskamin du ska satsa på.


Att värma upp med en täljstenskamin tar . Modellen har en rymlig eldstad med glas på tre sidor. Njut från alla håll Dovre Astro är en elegant kamin i gjutjärn. En insats i gjutjärn med stora generösa glasytor för maximal eldupplevelse. Men den fungerar utmärkt att använda för frimurning med sin stora och generösa eldstad. Här sätter bara fantasin gränser för vad du kan göra.


Stora glasytor ger en fantastisk . Scandinavisk spismiljö kaminer är för dig med höga ekologiska krav.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения