onsdag 14 juni 2017

Sprayfärg till element

Perfekt för bättring och ommålning av gamla element. Bruksanvisning : För bästa resultat, montera loss elementet och måla den på ett plant underlag, gärna utomhus. Om elementet ska målas på plats, se till att täcka alla bakom- och omkringliggande ytor ordentligt. Rengör elementet från smuts och damm.


Snabbtorkande sprayfärg för trä, metall, aluminium, glas, stenar och olika typer av plast.

Slipa och rengör ytan innan behandling. Se till att elementet är avstängt. Värmeresistent upp till 1grader. Innehåller formel som motverkar gulnande. Används på metall (rekommenderas inte till ackumulerande elkaminer eller element med konvektionsström).


En burk rymmer 4ml och räcker till m². Sprayfärg i vit kulör, används för målning av element. Såg i en tidigare tråd att det finns sprayfärg till element.

Någon som har tips om detta? Var köper man sådan färg? Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Välkommen till PriceRunner!


Luktfri och vattenburen sprayfärg med snabb torkti god täckförmåga och härlig sidenglans. Prisvärd renovering och förvaring. Interior Radiatior Finish - Flügger Interior Radiator Finish är en vattenburen elementfärg, akrylatfärg för målning av varma ytor inomhus. Skapar en hållbar yta och är snabb och enkel att använda.


Att måla ett element kan vara en riktig utmaning. Färgen har en hög täckkraft och ger en hår slitstark yta som inte gulnar av värme. Passar till element och rör som inte överstiger 80°C.


Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla sprayfärg bekvämt online eller i våra varuhus. Powered by Winbas e-handel. Användarnamn: Lösenord: closed Glömt lösenordet.


MÅNDAG - FREDAG Kontor: 8. Det är viktigt att du väljer rätt färg till rör – och elementunderhåll. Eftersom i synnerhet element utsätts för kraftiga värmeväxlingar är det viktigt att du använder en speciell elementfärg.

Denna tål påfrestningarna utan att vare sig gulna eller spricka. Om du vill ändra kulör på radiatorn kan du be färghandlaren att bryta färgen åt . Det finns vissa saker som man bör tänka på innan man påbörjar arbetet med målning av element , så att spendera lite tid med både planering och undersökning av vad som gäller med exemplevis färg och pensalr är ingen dum ide. Här följer en lista med vad man bör tänka på innan man sätter igång med . I denna kategori hittar du allt som finns när det gäller element , värmefläktar, terassvärmare och infravärmare på BAUHAUS.


På BAUHAUS hittar du oljefylld. Användningsområden: Till målning av element , rör och vattenledningar. Elementfärgen används även med fördel till målning i motorrum, pannrum eller andra områden där det krävs en värmetålig färg. Hög täckförmåga, snabbtorkande och dryg. Värmebeständig upp till 150°C.


Elementfärg i det närmsta luktfri sprayfärg avsedd för målning av element. Det finns ett antal element av den gamla modellen i vårt funkis-hus. För att vara exakt, fem stycken.


Och jag kan intyga att det tar sin lilla tid att skrapa bort all lös färg innan man kan gå loss med ny elementfärg. Till min hjälp för att skrapa bort färgen har jag använt mig av en stålborste, smal spackelspade .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения