fredag 16 juni 2017

Montera kallrasskydd

Misstänkte att man glömt kallrasskydd , men när jag kollade så sitter där ett som sannolikt är medföljande från Siemens. Dock ser man som på bilden att kallrasskyddet i stängt läge faller ned på en platspinne, vilket gör att det inte alls sluter tätt. Sannolikt därav kallraset.


Tar man bort plastbiten ända ner till . Kallrasskydd till badrumsfläkt? I detta videoklipp visar vi en stilren designventil från Fresh.

Utvändig diameter Ømm och längd mm. Stos med kallrasskydd för instick i kanal Ø1mm. Passar ytterväggsmonterad fläkt Klimat K(läge 4-6).


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Använd alltid behörig installatör för elmontage. Kompakt fläkt som är enkel att montera. Står man med sidan i blåsten så är det ju raka rör in. Lyft motorenheten ur ramstycket (se fig A) genom att först skjuta de båda låsknapparna mot cen- trum (A1).


Tag därefter loss motorenheten (A2).

Lossa vingen genom att dra den rakt ut (B). Tag bort noskonan genom att använda kallras- spjället som verktyg. Komplett kallrasskydd som kan monteras på ventilgaller och fläktar med Ø1mm-anslutningar. Montera regelhållaren genom att pressa den rakt. Välkommen till oss på Jula!


Backspjäll saknar tätningslist och därför rekommenderas vår ventfogmassa eller tejp vid tätning. Används ofta I köksfläktens kanal (imkanal) för att undvika kallras när . Ventilen består av två huvuddelar: bottenplatta samt tallriksdel vilket innebär att den är enkel att montera och använda. Hygienisk och enkel att . Fresh fläktar kan kompletteras med olika tillbehör.


Montage av kallraskydd rekommenderas när fläkt monteras med väggenomföring. Anslutningsstos med kallrasskydd. Trumsats - slang och slangklämmor (tillval.) 5. Vid frånluft bör kallrasskydd användas.


Om kallrasskydd inte levereras med fläkten kan det köpas i fackhandeln (se även under. Extra tillbehör i bruksanvisningen). Skär bort skyddsgallret i rörstosen.


Runda kanaler: Vi rekommenderar linre diameter minst 1mm. O Platta kanaler måste ha . NO - Plassering av bjelkelagsfeste på startseksjonen.

Köp kallrasskydd 1till ventilationssystemet eller köksfläkten. SE - Maximal längd på skorsten . Beställ smidigt och billigt på nätet. Kanaler genom inner- och yttertaksbjälklag samt i kallutrymmen skall vara isolerade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения